Oldalsáv

Büszkék vagyunk a Támogatóinkra - VI.rész -

2017. október 23.
Ezúttal a PONT-PLAN Építőipari KFT -t mutatjuk be...

A cég 1991-ben alakult az út- és közműépítési munkák építésére, tervezésére. A kezdeti kisléptékű feladatok vállalása után ma már nagyságrendekkel nagyobb teljesítményekre képesek. A térségünkön túl, az ország egész területén eleget tudnak tenni a szakterületükhöz tartozó kihívásoknak.

 

Ennek ellenére továbbra is vállalnak kisebb, de sok precizitást megkövetelő munkákat is. Az ezeken begyakorolt, a cég minden dolgozójába sulykolt igényességet jól tudják hasznosítani a nagyobb volumenű projekteken is. Ott, ahol a nagytömegű, nagy sebességű teljesítés mellett már ez is döntő tényezővé válik. Ezekkel az értékekkel és a reális vállalási áraikkal biztosítják a sikeres üzleti fejlődésüket.

 

Hosszú távra terveznek. A társaság vezetői ezt kívánják demonstrálni a megbízható partnert kereső megrendelők és a vállalati dolgozók felé egyaránt. Egyszerre törekednek a kiegyensúlyozottságra és a folyamatos megújulásra.

 

A cég vezetőinek és alkalmazottainak a felkészültsége az átlagot meghaladja. A náluk munkát vállalók biztosan számíthatnak arra, hogy megfelelő színvonalú munkájuk hosszútávon is eredménye lesz. Fontosnak tartják a gazdasági sikert, a megfontolt tervezést, a dolgozóikról való megfelelő gondoskodást és a megbízható szolgáltatási színvonal nyújtását.

 

Megfontolt tervezés, igényesség, magas színvonal, sikeres tevékenység. Ezek az őket jelentő ismérvek, számunkra is követendőek. Büszkék vagyunk arra, hogy a PONT-PLAN Építőipari KFT-t is a támogatóink között tudhatjuk.

Köszönjük a segítségüket!

http://www.pont-plan.hu/

 

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

ISD Dunaferr DUTRADE DMJV Dunaújvárosi Főiskola

Támogatóink:

Corso Hummel Máté Diabló DDSWEB Campus Étterem Neo Computers Pont Plan Építőipari Kft. Kálvin János Református Gimnázium, Szakközépiskola és Általános iskola General Big Building Kft. Aqua Pipe Therm Siker Ablak Pentele Solar

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAFERR DUE DUTRADE FUTSAL CLUB | honlapkészítés: DDSWEB