Oldalsáv

Büszkék vagyunk a Támogatóinkra - V.rész -

2017. október 17.
Közülük most azt mutatjuk be, akinek a termékeit minden mérkőzésünkön és az utazásainkon viseljük. És ez a Hummel, a HUC-SPORT KFT. jóvoltából.

Az 1923-ban alapított Hummel régóta élenjár a sportruházat megteremtésében. A megalapítása óta eltelt időszakban olyan szaktudást szerzett, amellyel könnyedén mutatja be a mai sportos divatkollekciókat, amik a dán tervezési hagyományt jellemzik.

 

Számukra a sport több, mint egy testmozgás. Ez egy univerzális nyelv, amelynek ereje a kultúrában, a vallásban és az egyéb meggyőződésekben rejlő különbségek kiküszöbölését szolgálja. Bíznak abban, hogy a sport segítségével valódi változást valósíthatnak meg a világban, hogy határtalan megértést, tiszteletet és egységet hozhatnak létre.

 

A Hummel hitvallása szerint a labdarúgás több, mint egy játék, a mez több, mint egy ruhadarab, és a gól több, mint egy "golyó", amely a kapukba "robbant". Az egyediségre összpontosítanak. Egyedülálló ez a kultúra, amit az értékek és egyének alkotnak, amelyek áttörik az akadályokat, hogy elérjék a céljaikat.

 

Meggyőződésük szerint minden egyes játékos, csapat és rajongó - mind lelki társak vagyunk egy győztes álom megvalósításában. A sport sokkal többet jelent, mint amit első pillantással fölfedezünk benne.

 

Azonosulunk a felfogásukkal és büszkék vagyunk arra, hogy a Hummel felszereléseiben vívhatjuk meg a csatáinkat.

Köszönjük a támogatásukat!

 

HUC-SPORT KFT.

Cím: Pannónia u. 54.
1136 Budapest

http://hummel.hu/

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB