Oldalsáv

Akár a futsal bajnokai is lehetnek

2017. augusztus 31.
Okkal lehet büszke a DUNAFERR DUE RENALPIN FC a legsikeresebb, magyar játékosokból álló NBI-es futsal csapatára. Az elmúlt két szezon bajnoki csatájának ezüstérmesei, ugyanebben az időszakban, a Magyar Kupában is egy hasonló nemes érmet harcoltak ki maguknak.

A Klub a jövőben is magyar játékosokból álló bázissal szeretne hasonló, kiváló eredményeket elérni. Ehhez még nagyobb figyelmet fordít az utánpótlás csapatainak a fejlesztésére.

 

Most a hét és tizenhárom év közötti korosztályba tartozó, a focit kedvelő fiúk jelentkezését várjuk. A jelképes összegű tagdíj befizetése után, heti két- három edzésen a több mint százszoros futsal válogatott, -egyébként kiváló testnevelő pedagógus-, Németh Péter irányításával, a szakág utánpótlásában is eredményesen dolgozó Facskó József és Pap István vezetésével zajlanak majd az edzések.

Érdeklődő telefonhívásaikat munkanapokon 08.00-14.00 óra között a +36 30 622 7303-as, illetve a +36 25 551 127 -es telefonszámokon várjuk, vagy e-mail elérhetőségeink valamelyikén: utanpotlas@dunaujvarosfutsal.hu illetve titkarsag@dunaujvarosfutsal.hu .

 

A mellékelt fotóink a csapatunk nyári sporttáborában készültek. Akkor is bebizonyosodott, hogy a hozzánk jelentkező gyerekek rövid idő alatt jó közösségbe forrtak össze, kiváló hangulatban játszottak és sajátították el ennek a csodás játéknak az alapjait.

Ez az öröm vár a most jelentkezőkre is.  Adják meg nekik rá a lehetőséget!

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB