Oldalsáv

Újabb fordulópont előtt

2017. május 16.
Igazi kihívás vár a szembenálló felekre a Férfi Futsal NB I Felső-ház 6. fordulójában következő DUNAFERR DUE RENALPIN FC-MVFC-BERETTYÓÚJFALU mérkőzésen a Dunaújváros Sportcsarnokban 2017.05.18. csütörtök 20:00-tól.

Rangadó?!

 

Nyilvánvalóan annak kell nevezzük, már a mérkőzés előtt is. Mi más lehetne egy olyan találkozó, melyben a rájátszásban második helyen álló fogadja az őt követőt?! Közöttük kettő pont a különbség, ami az elöl állónak némi biztonságot, a vele helyet cserélni kívánónak pedig extra motivációt jelenthet. Igaz, hogy ezen kívül még négy meccs vár rájuk, de az a biztos, ha a begyűjthető pontokat minél előbb megszerzik maguknak.

 

Rangadónak nevezhetjük a szembenállók játékerejét is vizsgálva. A Berettyóújfalu jól összekovácsolt, válogatottakkal megtűzdelt csapata sok bajt okozott már a riválisainak az elmúlt mérkőzéseken. A házigazda a Dunaferr csapatáról hasonló erényeket is elmondhatunk, hozzátéve, hogy az idei tavaszi menetelésre páratlanul hatékony és a közönség szempontjából nézve roppant élvezetes stílust alakított ki a számára Fehér Zsolt vezetőedző.

 

Az MVSC Berettyóújfalu

 

Jelenleg az övék a harmadik hely. Három győzelem és kettő vereség hozta a mínusz egyes gólkülönbségüket. A rájátszás során a hazai élvonalban szinte borítékolható Rába ETO elleni a legutóbbi fordulóban elszenvedett vereség mellett a legutóbb nálunk vitézkedő Aramis SE csapatában találtak legyőzőre, nem kis meglepetésre: meglepő módon a nyírségi oroszlánbarlangban.

 

Az egyik erősségük nyilvánvalóan a masszív védekezésük, hiszen az élbolyban a legkevesebb, mindössze tizenkettő gólt kaptak. Ebből egy csomagban hetet (!) a Győrtől, a többi négy találkozón összesen ötöt. Valószínűleg Dunaújvárosban is mindent elkövetnek a kevés kapott gólokért. És van még egy érdekesség: ők lőtték a leg kevesebbet is: tizenegyet, amit még az önmagát kereső Haladás is túlszárnyalt.

 

A DUNAFERR DUE RENALPIN FC

 

Magabiztosan állnak a második helyen, amit nyilván tovább akarnak erősíteni. Erre egy kiváló alkalom a csütörtök esti rangadó, hiszen egy újabb győzelmükkel „leszakíthatnák” a riválisukat.

 

Az újvárosi csapat a rájátszásban egy mérkőzést, az elsőt, pont a most hozzá érkező Berettyóújfalutól szenvedte el – idegenben. Még egy alkalommal veszítettek pontokat, bravúrszámként a külön kategóriát képviselő győri csapattal szemben. Más erre ebben a sorozatban idáig nem volt képes.

 

A huszonöt lőtt góljukkal és a cserében bekönyvelt tizenkettő kapottal egyaránt a második helyet tartják. A nyitó mérkőzés óta magabiztos teljesítményt nyújtottak, amit parádés játékelemekkel tettek emlékezetessé.

 

A vendégvárás

A DUNAFERR DUE RENALPIN FC Menedzsmentje a kezdetektől sokat tesz a közönség kellemes kiszolgálása érdekében. Ebben a legnagyobb szerepet nyilván a remekül szereplő Csapat pazar játéka viszi.

 

Ez alaklommal a legnagyobb helyi munkáltató az ISD Dunaferr Zrt. alkalmazottait különleges ajándékát várják. Ezúttal a munkahelyi belépőjükkel díjtalanul szurkolhatják végig ezt a találkozót is, sőt ugyanezzel a kártyával még egy szurkolói italra is vendégül látják őket. 

 

Mindenki más növelheti az esélyeit az utolsó hazai mérkőzésen az eddigi belépőjegyek alapján kisorsolásra kerülő kétszemélyes görögországi utazásra. Ennek a támogatója a Neckermann Viszonteladó Utazási Iroda az AGE Travel  Dunaújváros, Vasmű út 39. Fszt. (Csillagház).

 

A belépőjegyek felmutatatásával a helyi City Cafe-ban 10% kedvezmény jár minden alkoholos italra és minden alkoholos és alkoholmentes koktélra.

 

Ismét felelevenítik a klub színeiben, a piros-fehérben érkező szurkolók jutalmazását, hiszen közöttük, a mérkőzés szünetében egy Diabló pizzát sorsolnak ki.

 

Egy ilyen finomság vár a szünetben sorra kerülő kapura rúgási verseny győztesére is.

 

A közös játékokat már a mérkőzés előtt, a csapat FB oldalán vezetett feladvány sorozattal megkezdik. Mindhárom játékot a Diabló Pizzéria támogatásával bonyolítják le.

 

A fentiek szerint óriási a készülődés a csütörtökön este nyolckor kezdődő mérkőzésre! Várhatóan egy remek csatán buzdíthatják a csapatukat a hazai szurkolók. A szlogen változatlan:

Hajrá Dunaferr! Hajrá Újváros!

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB