Oldalsáv

Szezonbeli utolsó hazai bajnoki mérkőzésen fogadjuk a Haladást

2017. május 31.
Hatalmas csaták, nehéz, izgalmas mérkőzések után a végéhez közeledik a Férfi Futsal NB I. 2016/2017-es szezonja. Csapatunk, a DUNAFERR DUE RENALPIN FC ennek a sorozatnak az utolsó hazai mérkőzését a Dunaújváros Sportcsarnokban 2017.06.01-én csütörtökön 19.00 órás kezdéssel játssza.

Nagy a tét: a mieink dobogós helyezése már biztos, de ők többre vágynak: megakarják őrizni ezt a remek pozíciót, és nyílt sisakkal az ezüstérem megszerzéséért harcolnak!

Ezen a mérkőzésen az ellenfelük a SWIETELSKY  HALADÁS VSE csapata lesz, akik ugyan meglehetősen szerény helyen állnak, de a kiváló erőkből álló egyre erősödő gárdájuk legutóbb a bajnokkal is nagyon szoros mérkőzést játszott, egy gólos vereséget szenvedett tőlük. Ezért ezen a csütörtöki estén tehát ismét egy színvonalas izgalmas csata elé nézünk!

A mi csapatunk hétfő este kemény csatában magabiztosan győzte le a meglepetésre és a dobogóra készülő FC Veszprém csapatát. Ez a győzelem jelentette a harmadik helyezés megszerzését, de mint tudjuk még szabadon áll egy ettől még szebb fokozat. Nem is lehet más a cél, mint annak a megszerzése.

A szurkolóinknak

A DUNAFERR DUE RENALPIN FC Menedzsmentje ezúttal sem csak a kapukat nyitja ki az odaérkezők előtt, bár az első lépése az lesz: ez a mérkőzés ugyanis mindenki számára ingyenesen szurkolható végig!

Ígéretükhöz híven az utolsó hazai mérkőzésen az eddigi belépőjegyek alapján teljesen hivatalosan, közjegyző előtt, kisorsolásra kerül a kétszemélyes görögországi utazás. Ennek a támogatója a Neckermann Viszonteladó Utazási Iroda, az AGE Travel  Dunaújváros, Vasmű út 39. Fszt. (Csillagház).

Az aznapi (ingyenes) belépőjegyek felmutatatásával a helyi City Cafe-ban 10% kedvezmény jár minden alkoholos italra és minden alkoholos és alkoholmentes koktélra.

A klub színeiben, a piros-fehérben érkező szurkolók között, a mérkőzés szünetében egy Diabló pizzát sorsolnak ki. Egy ilyen finomság vár a szünetben sorra kerülő kapura rúgási verseny győztesére is. 

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB