Oldalsáv

Győzni akarunk

2017. május 16.
Rendhagyó időpontban kerül sor a DUNAFERR DUE RENALPIN FC-MVSC BERETTYÓÚJFALU rangadóra, a rájátszás hatodik fordulójában, 2017.05.18-án, csütörtökön este nyolctól. A sorozat góllövő listájának vezetője Fekete Robi is nagyon készül erre az eseményre.

Fotó: Dénes János Fotó: Dénes János bt: Egészségesen, sérülésmentesen harcra készen állsz?

FR: Szerencsére egészséges vagyok és sérülés sem zavar a felkészülésben. Komoly feladat előtt állunk, ez egy rangadó lesz a javából. Annak kell mondjuk, hiszen a rájátszás második helyezettje fogadja a harmadikat.

 

Nem felejtettük el, hogy az utolsó kettő, ellenük az ő pályájukon játszott mérkőzésen vereséget szenvedtünk. Az emiatti egészséges revansvágy az egész csapatunkban lobog, de nem ez mozgat bennünket, hanem egyszerűen győzni szeretnénk. Azt a célt akarjuk elérni, amit a csapat vezetése tűzött ki elénk, hogy a dobogón végezzünk. Azt már csak halkan teszem hozzá, hogy nem a harmadik helyen szeretnénk végezni, hanem ha lehet, akkor följebb.

 

bt: A rájátszás leg gólerősebb játékosa vagy. Valószínűleg szoros őrizetet fogsz kapni!

FR: Ez egy nagyon élvezetes pozíció, főleg úgy, hogy az előző években nem voltam ilyen kellemes helyzetben, hiszen nem ezen a poszton játszottam. Ehhez azért nagyban hozzájárul a csapat is és a társaimnak köszönhetem, hogy vezetem a góllövő listát. Abban biztos vagyok, hogy nem csak engem fognak őrizni, de nem tartok attól, hogy ezt ne tudnánk megoldani.

 

bt: Az előző mérkőzéseken csodálatos játékot mutattatok be. Egy ilyen szigorú csapat, mint a Berettyóújfalu ellen is lehet ezt hozni?

FR: Mindenféleképen eredményesek szeretnénk lenni. Nekünk azt kell játszani, amit eddig hétről-hétre gyakoroltunk és bemutattunk. Természetesen felkészülünk az ellenfelünk játékából, de ha azt játszuk, amit ebben a sorozatban hazai pályán a Győr, vagy idegenben a Veszprém, vagy a Haladás ellen, akkor nem lehet problémánk és itthon tudjuk tartani a három pontot.

 

bt: Mi az erénye ennek az ellenfélnek?

FR: Nagyon régóta, több éve együtt játszanak és jól összeszokott a csapatuk. Jó játékosaik vannak, közöttük válogatottak is. Masszívak, nagyon nehéz őket feltörni és ezért nem kapnak sok gólt.

 

bt: Neked fontos az, hogy ez egy TV-s meccs lesz?

FR: Engem nem nagyon érdekel, hogy TV-s, vagy nem, mindig ugyanúgy megyek ki a pályára: győzni akarok!

 

bt: Mit vársz tőlünk, a közönségtől?

FR: Amit általában és, hogy rangadó lévén minél többen jöjjenek ki, buzdítsanak bennünket! Igazából inkább az a fontos a számunkra, hogy mi tudjunk nekik örömet okozni a játékunkkal.

 

Készen állunk az újabb rangadóra

 

Ahogy máskor is, az ellenfelet tisztelve, de győzni akarással készül az MVSC Berettyóújfalu elleni rangadóra Németh Péter is, a DUNAFERR DUE RENALPIN FC több mint százszoros válogatottja. Nagy kihívásnak tartja és a szurkolókat is várja a 2017.0518-án, csütörtök este nyolckor kezdődő találkozóra.

 

Németh Péter (Fotó: Dénes J.) Németh Péter (Fotó: Dénes J.) bt: Készen álltok a csütörtök esti csatára?

NP: Egészségügyileg rendben vagyunk, nem hátráltatnak külső körülmények, az egész csapat készen áll a találkozóra. Kettős érzések vannak bennem, mert lehet ez csata is, hiszen nagyon sok múlhat az eredményen, akár a többi meccsek eredményivel összefüggésben is. Még hosszú a bajnokság, kiélezett meccsek várnak ránk a folytatásban is. 

 

bt: Az ellenfelünk a hazai pályás meccsükön elvette a kedvedet?

NP: Nem vette el, de azért hiányzik az első mérkőzésen elhullajtott pont, vagy a pontok. Ezt azért szeretnénk kozmetikázni csütörtök este. Természetesen győzni szeretnénk. 

 

bt: Mi tartja a Berettyóújfalu csapatát még mindig az erős riválisok között?

NP: Jó játékosok alkotják, nagyon szervezettek és jól tudnak futsalozni. Főleg ellenünk kevés gólt kaptak - idáig. 

 

bt: Nem lebecsülve az MVSC csapatát, mondhatjuk azt, hogy ellenük most kötelező a győzelem?

NP: Ezt erősnek érzem, nem mondhatjuk. A hazai pálya és a mutatott formánk mellettünk szól, de olyan játékosok alkotják az ellenfél gárdáját, akik ellen nem lehet biztosra menni. Természetesen én tisztelem őket.

 

bt: Számíthat-e, hogy TV-s meccs lesz a mostani?

NP: Számíthat, mert extra motivációt adhat mindenkinek! Olyanok is látják, akik nem jönnek ki közönségként a meccsre. Azok a szakemberek is láthatják, akik előtt mindenki bizonyítani szeretne. Mellettük a hozzátartozók és a barátok is a készülék elé ülnek.

 

bt: Mit vársz a közönségünktől?

NP: Azt, hogy sokan legyenek és szurkoljanak, csináljanak jó hangulatot a rangadóhoz!   

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB