Oldalsáv

U17-eseink a válogató edzőtáborában

2017. március 3.
A DUNAFERR DUE RENALPIN FC U17-es csapata sorozatban ért el jó teljesítményt a szezon mostani szakaszában. Jelenleg a Fiú Futsal I. osztály U17 Nyugati csoportjának harmadik helyén állnak. Ez a sorozat rájuk irányította a figyelmet: közülük öten behívót kaptak a korosztályos válogatottba. Büszkék vagyunk rájuk.

A Futsal U17-es válogatott egyik idei terve a minél eredményesebb felkészülés az UEFA Development Cup idei áprilisi eseményére. A jelentős nemzetközi eseményre való felkészülésként az U17-es válogatott a Generali Cup-on fog résztvenni Csehországban, 2017.03.16-19 között.

 

A jó szereplés érdekében a csapat válogató edzőtábort tart, amelynek célja, a tornán induló játékosok kiválasztása. Ez a lehetőség Budapesten nyílik 2017.03.04-05-én.

 

A csapatunkból Németh László, Nagy Erik, Garda Bálint, Krajczár Szabolcs és Bebesi Csenger Belián kapott lehetőséget a válogatón való bemutatkozásra, melyhez gratulálunk nekik.

Alsó sor balról: Bebesi Csenger, Garda Bálint, Felső sor balról: Németh László, Nagy Erik Alsó sor balról: Bebesi Csenger, Garda Bálint, Felső sor balról: Németh László, Nagy Erik

Krajczár Szabolcs (Fotó: Dénes János) Krajczár Szabolcs (Fotó: Dénes János)

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB