Oldalsáv

Ez nem a szerencse dolga lesz

2017. március 24.
A lehető legkeményebb ellenfél, a Győr ellen készül a DUNAFERR DUE RENALPIN FC NB I-es futsal csapata. Nagyon kíváncsiak voltunk a profik mellett a mérkőzések legfontosabb résztvevőinek, a szurkolók véleményére is. Hegedűs Tibort hosszú ideje minden csapatjáték nézőterén -így a miénken- is láthatjuk. Ezért szívesen hallgattuk meg az ő véleményét is a 2017.03.24. péntek 20.30-kor kezdődő Rangadóval kapcsolatosan.

Hegedűs Tibor (Fotó: Balogh Tamás) Hegedűs Tibor (Fotó: Balogh Tamás) bt: Hogy tetszik a csapatunk játéka?

HT: Nem mondhatom, hogy mindig az én ízlésemnek megfelelő, de ettől sokkal fontosabb az, hogy eredményes. Ebben a bajnokságban az alapszakasz második helye ezt bizonyítja.

 

bt: Vélhetően a rájátszás legkeményebb ellenfelét várjuk pénteken estére.

HT: Az egész hazai futsal világot nézve a Győr a többiektől élesen elválik, egy másik kategóriát jelent. Ez egy tény, amit el kell fogadnunk. Engem nem bánt az ő jóval nagyobb lehetőségük, mert örülni tudok az itteni körülményeknek. Szerintem ezek is tisztességes körülmények, amik a mi csapatunk rendelkezésére állnak.

 

bt: Mindenféle csapatsportág rengeteg rangadóját láttad már. Mit vársz ezektől az eseményektől?

HT: Egy nagyon izgalmas meccsre számítok, ahol magas színvonalú játékot láthatunk. Az egyik garancia a Győr csapata, amely kiemelkedő képességű játékosokkal érkezik. Igazi profik, akik egy nagyon élvezetes stílust játszanak, amihez szerintem a mieink hozzá tudnak nőni! A bajnokság két legjobb csapata játszik, ezért egy jó iramú mérkőzés lesz belőle. Szerintem az ilyen meccsen el is leshetnek egymástól jó megoldásokat a résztvevők. A rájátszás a bajnokság sava-borsa, itt már tilos hibázni.

Úgy gondolom, hogy ez a mérkőzés nem a szerencséről fog szólni, legfeljebb a vészkapusos megoldásoknál. Sokkal inkább a tudásról, koncentrációról és a rengeteg futásról. Itt csak a győzelem számít, és ezt érezni fogjuk minden percben. Az ETO-t megcsípni, hallatlanul nagy fegyvertény lesz mindenkinek. Pláne úgy, hogy jelenleg szinte bárki le merné írni, hogy ők nyerik meg a bajnokságot.

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB