Oldalsáv

A Bizalom

2017. március 21.
Óriási küzdelemsorozatban a rájátszásban harcol a csapatunk. Ebből az alkalomból tájékoztattuk a fő támogatónkat az alapszakasz eseményeiről és a már most zajló folytatás izgalmas lehetőségeiről. Matuss Péter Úrral, az ISD DUNAFERR DUNAI VASMŰ Pénzügyi és Számviteli igazgatójával készült interjúnkat olvashatják.

Balról-jobbra: Evgeny Tankhilevich, Zemankó Zoltán, Matuss Péter (Fotó: infodunaujvaros.hu) Balról-jobbra: Evgeny Tankhilevich, Zemankó Zoltán, Matuss Péter (Fotó: infodunaujvaros.hu)

bt: Mi az Önök nevét első helyen viseljük a mezünkön, ami a régi sikerek nyomán és jövőbeliek reményében kemény munkára ösztönöz bennünket. Önöknek is fontos a mi jó teljesítményünk?

 

MP: A DUNAFERR részéről természetesen kiemelt figyelemmel követjük a futsal csapat szereplését és eredményeit. Névadó szponzorként nagyon fontos számunkra, hogy az a kép, amelyet a csapat a teljesítményével önmagáról kialakít, a támogatókat is pozitív színben tüntesse fel. Egy országos bajnokság első osztályában, élcsapatként történő szereplés hatványozott médiaérdeklődést- és megjelenést is jelent, ezért egy támogató számára nyilvánvalóan öröm, ha sikeres szereplés mellé adhatja a nevét.

 

bt: A közelmúltban a Dunaferres dolgozók a gyári belépőjükkel a mi hazai mérkőzésünkre díjtalanul léphettek be. Helye van a mai modern világban az ilyen barátságos lépéseknek?

MP: A futsal csapat támogatásával az egyik célunk a kezdetek óta az volt, hogy elősegítsük egy olyan sportegyesület fejlődését, amely teljesítményével és eredményeivel hétről-hétre örömöt tud okozni Dunaújváros sportszerető lakói számára. Abban bízunk, hogy kialakul és tartós marad egy olyan kapcsolat, amelyben a csapat és a szurkolók valódi egységben élik meg a -remélhetőleg a jövőben is- nagyszerű eredményeket. Úgy gondolom, hogy a fenti lépés egy szép gesztus a futsal csapat vezetői részéről, a Dunaferr-es kollégák pedig hozzá tudnak járulni a csapat buzdításához.

 

bt: Támogatóként és szurkolóként meg van-e elégedve az NBI-es csapatunknak az idei bajnokságban nyújtott eddigi teljesítményével?

MP: Az alapszakaszban elért második hely mindenképpen elégedettségre ad okot, és nagy öröm volt látni az utóbbi fordulókban mutatott magabiztos játékot is.

 

bt: Ugyanebben a minőségében milyen teljesítményt vár el tőlünk?

MP: Nagyon bízom benne, hogy a bajnokság végeztével is megtartjuk a helyezésünket és meg tudjuk ismételni a tavalyi ezüstérmes szereplést, és titkon abban is reménykedem, hogy az egyértelmű favorit győri csapatot is egy kicsit meg tudjuk szorongatni.

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB