Oldalsáv

Visszatért

2017. február 18.
A bajnoki szünet felkészülési sorozatában egy régi ismerős játékos állt a mieinkkel egy csatasorba. Közös reményeink szerint az egyik korábbi játékosunk: Gorjánácz Márió egy kis kitérő után ismét újra a mi csapatunkat erősíti.

Gorjanacz Mario (Fotó: Dénes János) Gorjanacz Mario (Fotó: Dénes János) bt: Könnyű szívvel jöttél vissza?

GM: Természetesen igen, örömmel érkeztem. Ismerem a társaságot, szinte mindenkivel hosszabb ideje jó kapcsolatot ápolok. Aki új játékosnak számít közülük, azokkal is összefogok barátkozni.

 

bt: Milyen feladatra számítasz és milyen formában érkeztél?

GM: Nagy kihívás előtt állunk. A rájátszásban számítanak a teljesítményemre és én is sokat szeretnék a csapatnak segíteni. A többiekhez képest fizikálisan lemaradásban vagyok, mert a korábbi csapatomnál nem volt ilyen komoly edzésmunka, mint itt. Nagyon igyekezek pótolni a hiányosságaimat. Tudom, hogy ez az első két hét nehéz lesz a számomra, de örömmel vállalom a terhelést. Egy hasznos csapattag szeretnék lenni, de emellett nyilván gólokkal is hozzájárulok a közös sikerhez.

 

bt: Képben vagy, hogy miként peregtek itt a bajnokság részletei?

GM: Természetesen, hiszen szinte napi kapcsolatban voltunk a többiekkel. Követtem a sikereiket. Jó hangulatban érkeztem, munkába álltam és alig várom, hogy lehetőséget kapjak a mérkőzéseken.

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB