Oldalsáv

Nagy lehetőség előtt állnak az U15-ösök

2017. február 24.
Ez a csapatunk óriási sikert ért el azzal, hogy a Pest Megyei Futsal bajnokság harmincöt csapatos mezőnyében a legjobb négy közé verekedte be magát. A nagy izgalommal várt négyes döntő Kartalon, február 25-én szombaton reggel fél kilenckor kezdődik.

A készülődésről a csapat edzője, Pap István nyilatkozott:

 

Pap István Pap István Az esemény az 5. Pest megyei U15-ös Futsal7vége keretén belül zajlik.  Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy idáig jutottunk és természetesen mindent megpróbálunk azért, hogy minél szebb eredményt érjünk el ezen a négyes tornán. A résztvevők a Nagykáta, a Dunakanyar – Szentendre, akik két csapatukkal is bejutottak, valamint a mieink a DUEDSE- Baracs gárdája lesznek.

 

Ezen a napon három mérkőzés vár ránk: a két elődöntő és a helyosztó. A legerősebb ellenfélnek a nagykátaiakat gondoljuk.  Erre az eseményre, amit nagyon vár valamennyi játékosunk, sikerre éhesen fogunk érkezni. Az itt kínálkozó lehetőségből szeretnénk kihozni a maximumot, amire az esélyünk meg is van. A legjobb összeállításunkkal tudunk érkezni. Mindössze egy igazolt hiányzónk lesz, akinek az elfoglaltságát már előre ismertük és ezért belekalkulálhattuk a felkészülésünkbe.

 

Velük együtt én is bízok abban, hogy megtudjuk koronázni a téli munkánkat egy itt elért szép eredménnyel.

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB