Oldalsáv

Megjött az önbizalma

2017. február 8.
Téli vendégszereplés, vagy hazatérés az U17-es csapatunkba? A külső szemlélő, vagy a szurkoló részére ez egy nehezen eldönthető kérdés. Az viszont tény, hogy az év napsütéses szakaszában Baracson nagypályázó Nagy Erik kiváló teljesítményével a "Nap Játékosa" lett a Göcsej elleni 7-2-es győzelmüket hozó mérkőzésen.

Nagy Erik (Fotó: Dénes János) Nagy Erik (Fotó: Dénes János) bt: Mióta tartozol a csapatunkhoz?

NE: Már egy éve itt is játszottam. Tavaly még csak csere voltam, de most már én vagyok a legidősebb és beverekedtem magam a kezdőbe is.

 

bt: Te lettél a „Nap Játékosa” a csapatodból. Elégedett vagy?

NE: Nagyon büszke vagyok és örülök ennek a címnek. A mérkőzés elején nem voltam valami jó, de a büntető után belejöttem a játékba, mert megjött az önbizalmam! 

 

bt: Mi kellett hozzá?

NE: Egy góltól mindig felpörög az ember. Utána helyükre kerülnek a dolgok és egyszerre csak menni fog a játék. Ezért ma négy gólig jutottam és gólpasszt is sikerült adnom.

 

bt: Milyen volt az ellenfél?

NE: Már sokszor játszottunk ellenük és azok mindig szoros meccsek voltak, ezért most büszke vagyok rá, hogy ilyen arányban sikerült legyőzni őket.

 

bt: Egy szép kis ajándékot is kaptál!

NE: Igen, tetszik és nagyon örülök neki. Ez a sportszár és a póló is nagyon hasznos dolog, köszönöm ezúton is az ajándékot. Remélem, hogy ebben a szezonban többször is sikerül még hasonló jó eredményt elérnünk.

Nagy Erik (Fotó: Balogh Tamás) Nagy Erik (Fotó: Balogh Tamás)

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB