Oldalsáv

Lelkes újrakezdés

2017. február 18.
Aki már kisgyerekként megpróbálta és sikeres volt a labdarúgásban, valószínűleg egy életre meg is kedveli azt. Németh Tamás, a csapatunk egyik új játékosa is egy ilyen korán kezdődő karriert mondhat a magáénak. A futsalt nálunk ismerte meg, aztán egy hosszabb szünet után most sikerre éhesen tért vissza.

Németh Tamás (Fotó: Dénes János) Németh Tamás (Fotó: Dénes János) bt: Egyszer csak itt teremtél és egy kész futsalost kaptunk a személyedben.

NT: Amikor a csapat még az NBII-ben szerepelt, itt játszottam. Utána abbahagytam ezt a szakágat. Néhány hete Fehér Zsolt vezetőedző lehetőséget adott arra, hogy újra elkezdjem és megpróbálkozzak a visszatéréssel.

 

bt: Mikor kezdted a labdarúgást?

NT: Az évek szerint már jó régen, hiszen hétéves koromban kezdtem és főleg nagypályán játszottam.

 

bt: A nagypályáról ide beköszönve elsőre valószínűleg szokatlan lehet ez a közeg és nagy a kihívás.

NT: Elsőre igen, hiszen mások a méretek és a játék ritmusa is. Szerencsére ebbe már belekóstoltam és már akkor is megkedveltem, ezért most könnyebben tudok a játékba lendülni.

 

bt. Mikor és milyen formában tértél vissza?

NT: A Nyírgyulaj elleni mérkőzést követően, január közepétől kezdtem el újra itt az edzéseket. Fizikailag voltak problémáim, de minden edzésen azon dolgoztam, hogy behozzam a lemaradásomat. Nyilván a variációkban is rengeteg tanulnivalóm van, de megpróbálok nagyon odafigyelni, hogy ezt is minél előbb pótolni tudjam.

 

bt: És mi történt a rengeteg munka hatására?

NT: Mára már úgy érzem, hogy kezdem fölvenni a ritmust, de még sok feladatom van hátra. A balszélső poszton szeretnék szerepet kapni, és ha már a mérkőzéseken is szerepet kaphatok, akkor minél több gólt akarok lőni. Az eltelt idő alatt igyekeztem megtalálni a hangot a játékostársaimmal, amivel úgy érzem, hogy szintén jó úton haladok.

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB