Oldalsáv

Kis CSAPAT, óriási sikerrel

2017. február 17.
Kellemes érzésekkel figyelhetjük a DUNAFERR DUE RENALPIN FC legfiatalabb játékosainak a munkáját is. Ők az U15-ös gárda, akiknek fantasztikus teljesítményéről Pap István, a vezetőedzőjük számolt be nekünk.

Pap István Pap István bt: A közelmúltban jelentél meg rendszeresen az utánpótlás csapatainknál. Mi a feladatod mellettük?

PI: A két idősebb korosztály, az U17 és az U20-as csapatok technikai vezetője vagyok. A munkám javát a felkészülés és a mérkőzések előkészítése, szervezése teszi ki. Fontos, hogy a srácoknak és edzőjüknek lehetőleg csak a futsallal kelljen foglalkozniuk.

 

bt: A klubunk zászlaja alatt egy nagyszerű kis csapattal is vitézkedsz...

PI: Az U15-ös korosztálynál a vezetőedzői szerepet is betöltöm. Nagyon jó játékos "alapanyagnak" számítanak és szuper közösséget alkotnak. Télen a Pest Megyei Futsal bajnokságban szerepelünk, az év másik részében pedig a Baracs színeiben a Megyei Fejér Nagy-pályás Bajnokságban, ahol listavezetők vagyunk a fiúkkal.

 

bt: A szezon közben kezdtétek a futsalos munkátokat, vagy évközben is gyakoroltátok a futsalt?

PI: A szabadtéri időszakban is "belecsempésszük" a futsal-elemeket az edzésbe, hiszen oda-vissza profitálhat a munkából mindkét szakág.

 

bt: Ebben a szezonban mik voltak az eddigi legnagyobb futsal sikereitek?

PI: Óriási sikert értünk el azzal, hogy a harmincöt csapatos mezőnyben a legjobb négy csapata közé jutottunk. A négyes döntő február 25-én szombaton Kartalon kerül megrendezésre, ahova sikerre éhesen fogunk érkezni. Ezt a próbatételt nagyon várja az egész csapat.

 

bt: Kikre vagy a legbüszkébb a csapatodból?

PI: Nem szeretnék név szerint kiemelni senkit sem. Első pillanatban talán közhelynek tűnik, pedig csak azért használom a csupa nagybetűs CSAPAT elnevezést, mert ez felel meg a valóságnak. A kapusunk, mezőnyjátékosaink, a kicsitől a nagyobbakig, így együtt megérdemlik.

 

bt: Mikor léptek pályára Dunaújvárosban?

PI: Sajnos bajnoki mérkőzést hazai pályán ezzel a korosztállyal nem játszunk, azonban tervezzük egy torna megrendezését, hogy itthon is megmutathassák magukat a srácok.

Gratulálunk Fiúk!

Csak így tovább! 

Hajrá Újváros! Hajrá Dunaferr!

(a szerk.)

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB