Oldalsáv

Kemény feladatok előtt állnak az utánpótlás csapataink

2017. február 24.
A Fiú Futsal I. osztály U17-es és U20-as Nyugati csoportjában a 17. fordulóra kerül sor. A DUNAFERR DUE RENALPIN FC korosztályos csapatai ezúttal a VESZPRÉM SZILÁGYI FUTSAL ellen idegenben lépnek a pályára 2017.02.25-én szombaton délután kettőkor és négykor.

Az U17-es csapatunk kezdi a kettős rangadót Veszprémben az Egyetemi Városi Stadionban délután kettőkor. A csapat egészséges önbizalommal készülhet a megmérettetésre, hiszen az előző fordulóban a Bőny csapatát magabiztosan 7-2-es győzelmükkel lépték le Dunaújvárosban, a Campus Arénában az elmúlt hétvégén. A mostani ellenféllel, a Veszprémmel legutóbb szintén a hazai pályájukon találkoztak és a 10-1-es győzelmük több mint imponáló. A most soron következő csatára is komolyan kell készülniük, hiszen a veszprémiek nyilván szeretnének revansot venni a nálunk elszenvedett vereségükért.

 

Az U20-as csapatunk délután négykor lép pályára. Mérlegük kevésbé imponáló, mint a fiatalabbaké, hiszen remek iramú mérkőzésen, a biztosnak látszó győzelmet vette el tőlük az ellenfelük az előző hétvégén.  Mindenesetre önbizalom növelő kell, hogy legyen az utóbbi mérkőzéseiken látható, sok gólt produkáló imponáló, lendületes futsalt játszó teljesítményük. Tehetségben, akaratban nincs hiány, ezért bízunk a sikeres játékukban.

 

Facskó József, az U17 és az U20-as csapatoknak az edzője ezt nyilatkozta az előkészületekről:

 

Facskó József (Fotó: Dénes János) Facskó József (Fotó: Dénes János) Most egy jó szériában van az U17-es csapatunk. Kialakult egy jól működő keret, akik fogékonyak arra a játékra, amit tanítunk nekik. A képzésükben nagy segítségünkre van Fehér Zsolt vezetőedző és Németh Péter munkája. A fiúk lendületben vannak, megérezték a győzelmek ízét és remélem, hogy ez újabb sikerre vezeti őket.

 

Egy másik feladatot adott számunkra az U20-as legénysége, akik sok gólt és remek játékot produkálnak, de a végjáték még nem az erősségük. Velük is keményen dolgoztunk és reméljük, hogy ezúttal a finálé is a miénk lesz! A feladat kézenfekvő volt: még nagyobb figyelemmel és akarással készülni, hogy a lendületünk kitartson a meccs végéig. Bízok az elvégzett kemény munkában és vele a fiúk sikerében.

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB