Oldalsáv

Értékes gyakorlás volt

2017. február 17.
Szünetelnek a férfi futsal bajnokság első osztályú küzdelmei. A benne résztvevő csapatok számára nagy feladatot jelent a formájuk megőrzése, vagy az előrelépésük biztosítása – a rendszeres tétmérkőzések nélkül. Jól szolgált e probléma orvoslására a DUNAFERR DUE RENALPIN FC - TFSE Futsal (8-4)–re végződött edzőmérkőzés. Az esemény után kértünk egy rövid interjút Schrancz Balázstól, a csapat edzőjétől.

Schrancz Balázs (Fotó: Dénes János) Schrancz Balázs (Fotó: Dénes János) bt: Mivel indítottad a fiúkat a mai mérkőzésre?

SB: Még a kezdés előtt azt mondtam nekik, hogy ma is számít az eredmény. Minden mérkőzésen, bárhol és bárkivel is játszunk ez a legfontosabb és a győzelemre kell törekedni.

 

bt: Voltak kritikus pillanataitok, amikből nem kevés gólt is kaptatok…

SB: Bizony ez így van, sőt öngólt is rúgtunk.  Ez talán annak tudható be, hogy Klacsák Bence nem tudott velünk tartani ezért megbomlott a hátsó alakzatunk.

 

bt: Egy csúcsformában lévő csapatot kell dajkálnod - tétmeccsek nélkül. Mi erre a megoldás?

SB: Mentálisan és játékban is nagyon együtt vagyunk és ezt nem szabad elszalasztanunk. Pontosan az ilyen kemény edzőmérkőzések kellenek ahhoz, hogy formában maradjunk.

 

bt: Milyen volt a mai ellenfél?

SB: Számomra egy nagyon szimpatikus csapat, már korábbról is ismerem őket. Fiatalok, gyorsak, előkelő helyen állnak az NB II.-ben. A játék minden elemében abszolút jó partnereink voltak.

 

bt: Jól szolgálta a céljaitokat ez a mérkőzés?

SB: Teljes mértékben, ezért bízok abban, hogy sikerül még egy hasonlót játszanunk. A közös gyakorlás egy igazi meccs szituációban egy jó másodosztályú csapat ellenében is hasznos lehet. A játékunkkal viszont, főleg a mérkőzés első felében abszolút nem voltam elégedett.

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB