Oldalsáv

Megalkuvás nélkül

2017. január 15.
Nincs rá jobb meghatározás. Így, megalkuvás és kisebbségi érzések nélkül tette a dolgát a Rába ETO neves játékosai ellen is Csányi Dávid, a csapatunk még mindig utánpótláskorú játékosa. A friss élményeiről és a tanulságokról mesélt nekünk a mérkőzés után.

 

bt: Kiváló helyszínen, TV közvetítésen  és a legjobb ellenfél ellen léptél pályára. Hogy tetszett?

Csányi Dávid István (Fotó: Dénes János) Csányi Dávid István (Fotó: Dénes János) CSD: Felemelő volt ebben a szép arénában játszani. A borítás nem parketta volt, amihez hozzászoktunk, de nagyon élveztem ezt is. És, hogy az ország legjobb (spanyol) csapata ellen játszhattam, az leírhatatlan.

 

bt: Miben jobbak ezek a spanyolok, mint te?

CSD: Ez nehéz kérdés. Egyértelmű, hogy fizikálisan jobbak. Technikailag is az élen járnak. Megalkuvás nélkül, keményen (ahogy a Mester mondta), próbáltam meg fölvenni velük a versenyt, hiszen nem lehet föltartott kézzel odamenni hozzájuk azért, mert ők a spanyolok.

 

bt: Jót mutatsz a képernyőn. Ezen a szinten kéne maradjál.

CSD: Nagyon szeretném, ha itt tudnék maradni. Szerintem voltak jó megmozdulásaim, illetve sajnos hibáztam is, de ezeket visszanézem, és megpróbálom kijavítani. Majd a Mester megmondja, hogy mit kell másként csinálnom, és igyekezni fogom ezután még jobban teljesíteni.

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB