Oldalsáv

Izgalmas, nagy csata várható

2017. január 12.
A Férfi Futsal NB I. 14. fordulójában játsszuk le a DUNAFERR DUE RENALPIN FC - NYÍRGYULAJ KSE bajnoki mérkőzést a Dunaújváros Sportcsarnokban 2017.01.16- án hétfőn, 19 órai kezdéssel.

Egy meglehetősen kellemetlen emlékeket ébresztő ellenfél érkezik hozzánk a Nyírgyulaj csapataként, január 16- án hétfőn este. Legutóbbi találkozónkon egy fantasztikusan szikrázó és izgalmas mérkőzésen 3-3- as eredményt harcoltak ki ellenünk a nyírbátori sportcsarnokban. A korábbi találkozókon is többször törtek már borsot az orrunk alá.

 

Az elmúlt fordulóban az egyre jobb formát hozó FTC-t fogadták és egy gólban gazdag 5-5- ös végeredménnyel zárták a mérkőzésüket.

 

A Nyírgyulaj jelenleg a bajnoki tabella hatodik helyén áll. Az eddigi tizenhárom forduló alatt négy győzelmet, három döntetlent értek el. Mérlegüket a hat elszenvedett vereségük rontja le. A gólkülönbségük mínusz húszas és tizenöt pontjuk gyűlt össze.  

 

A DUNAFERR DUE RENALPIN FC-ről

 

Mint emlékezetes, nagy büszkeségünkre a téli szünetet Csapatunk a bajnoki dobogó harmadik helyén töltötte el, mindössze egy gólkülönbséggel az előtte álló nyomán.

 

A téli felkészülést követően az első mérkőzését a bajnok Rába ETO ellen vívta meg. A kényszerből erősen megfiatalított csapattal kellett ellenük kiállnunk. Ez alkalommal három éljátékosunk (Hosszú Ádám, Horváth Norbert és Fekete Norbert) is hiányzott a keretünkből. Nagy küzdelemben, kemény helytállással végül vereséget szenvedtünk az ellenféltől, az Audi Arénában, Győrben.

 

A DUNAFERR DUE RENALPIN FC az elmúlt tizenhárom fordulóban a hét győzelme mellett három döntetlent harcolt ki és három vereséget szenvedett. A gólarány plusz tizenegy és összesen huszonnégy pontot gyűjtött.

 

Egy nagyon izgalmas mérkőzés várható

 

Például azért is, mert a lassan véget érő alapszakaszban többen is szívesen helyet cserélnének a Nyírgyulajjal, hogy a biztonságot jelentő felsőházba kerülhessenek. Riválisaik, az edzőváltás nyomán valószínűleg új erőre kapó Haladás, a megtáltosodott Göcsej, és valószínűleg még a Fradi is dédelget hasonló álmokat.

 

Egy szó, mint száz, túl azon, hogy a csapatunk minden mérkőzésre a győzelem szándékával lép pályára, ezúttal az ellenfelünk is igyekezni fog a minél jobb teljesítményének a bemutatására. Garantáltan közönségszórakoztató, izgalmas mérkőzés ígérkezik.

 

Hajrá Újváros! Hajrá DUNAFERR!

 

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB