Oldalsáv

Izgalmas, nagy csata várható

2017. január 12.
A Férfi Futsal NB I. 14. fordulójában játsszuk le a DUNAFERR DUE RENALPIN FC - NYÍRGYULAJ KSE bajnoki mérkőzést a Dunaújváros Sportcsarnokban 2017.01.16- án hétfőn, 19 órai kezdéssel.

Egy meglehetősen kellemetlen emlékeket ébresztő ellenfél érkezik hozzánk a Nyírgyulaj csapataként, január 16- án hétfőn este. Legutóbbi találkozónkon egy fantasztikusan szikrázó és izgalmas mérkőzésen 3-3- as eredményt harcoltak ki ellenünk a nyírbátori sportcsarnokban. A korábbi találkozókon is többször törtek már borsot az orrunk alá.

 

Az elmúlt fordulóban az egyre jobb formát hozó FTC-t fogadták és egy gólban gazdag 5-5- ös végeredménnyel zárták a mérkőzésüket.

 

A Nyírgyulaj jelenleg a bajnoki tabella hatodik helyén áll. Az eddigi tizenhárom forduló alatt négy győzelmet, három döntetlent értek el. Mérlegüket a hat elszenvedett vereségük rontja le. A gólkülönbségük mínusz húszas és tizenöt pontjuk gyűlt össze.  

 

A DUNAFERR DUE RENALPIN FC-ről

 

Mint emlékezetes, nagy büszkeségünkre a téli szünetet Csapatunk a bajnoki dobogó harmadik helyén töltötte el, mindössze egy gólkülönbséggel az előtte álló nyomán.

 

A téli felkészülést követően az első mérkőzését a bajnok Rába ETO ellen vívta meg. A kényszerből erősen megfiatalított csapattal kellett ellenük kiállnunk. Ez alkalommal három éljátékosunk (Hosszú Ádám, Horváth Norbert és Fekete Norbert) is hiányzott a keretünkből. Nagy küzdelemben, kemény helytállással végül vereséget szenvedtünk az ellenféltől, az Audi Arénában, Győrben.

 

A DUNAFERR DUE RENALPIN FC az elmúlt tizenhárom fordulóban a hét győzelme mellett három döntetlent harcolt ki és három vereséget szenvedett. A gólarány plusz tizenegy és összesen huszonnégy pontot gyűjtött.

 

Egy nagyon izgalmas mérkőzés várható

 

Például azért is, mert a lassan véget érő alapszakaszban többen is szívesen helyet cserélnének a Nyírgyulajjal, hogy a biztonságot jelentő felsőházba kerülhessenek. Riválisaik, az edzőváltás nyomán valószínűleg új erőre kapó Haladás, a megtáltosodott Göcsej, és valószínűleg még a Fradi is dédelget hasonló álmokat.

 

Egy szó, mint száz, túl azon, hogy a csapatunk minden mérkőzésre a győzelem szándékával lép pályára, ezúttal az ellenfelünk is igyekezni fog a minél jobb teljesítményének a bemutatására. Garantáltan közönségszórakoztató, izgalmas mérkőzés ígérkezik.

 

Hajrá Újváros! Hajrá DUNAFERR!

 

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

ISD Dunaferr DUTRADE DMJV Dunaújvárosi Főiskola

Támogatóink:

Corso Hummel Máté Diabló DDSWEB Campus Étterem Neo Computers Pont Plan Építőipari Kft. Kálvin János Református Gimnázium, Szakközépiskola és Általános iskola General Big Building Kft. Aqua Pipe Therm Siker Ablak Pentele Solar

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAFERR DUE DUTRADE FUTSAL CLUB | honlapkészítés: DDSWEB