Oldalsáv

Az ősz meglepetéscsapata érkezik

2016. november 25.
Létezik olyan, hogy rangadó szintű mérkőzéseket láthatnak a futsal hívei a saját csapatuk főszereplésével hétről-hétre? Nálunk mostanában igen! Példa rá a Dunaferr DUE RENALPIN FC-Futsal Club Veszprém összecsapás, amire a Dunaújváros Sportcsarnokban kerül sor, 2016.11.28-án hétfőn, 19:00 órai kezdettel. Hagyományainkhoz híven a két csapat őszi teljesítményét tárjuk elétek.

A futsal bajnoki táblázaton az előkelő, a második helyet foglalja el az I. Futsal Club Veszprém csapata. Ezt a pozíciót hat győzelemmel, egy döntetlennel, két vereséggel érték el. Harminchét gólt lőttek és tizenkilencet kaptak az őszi szezon eddigi mérkőzésein. Tizenkilenc pontot gyűjtöttek. Öt ponttal vannak lemaradva a listavezető Rába ETO-tól és mindössze kettővel vezetnek előttünk. Igaz, hogy ezen a héten botlottak egyet, de ettől még egy nagyon jó csapat maradtak és valószínűleg a nem várt eredmény miatt még nagyobb tűzzel és elszántsággal érkezik a hétről-hétre szebb és eredményesebb produkcióval kiálló Dunaferr DUE RENALPIN SE ellen.

 

Újabb slágermérkőzés következik

Több szempontból is roppant izgalmas mérkőzés a Dunaferr DUE RENALPIN FC-Futsal Club Veszprém összecsapás következik, a Dunaújváros Sportcsarnokban kerül 2016.11.28-án hétfőn, 19:00 órai kezdettel.

Reméljük, hogy a csapatunk hétről-hétre bemutatott teljesítményét a beszámolóink alapján végig követtétek!  A most következő rangadó előtt szurkolóként azonban nem árt emlékeznünk arra, hogy a soron következő ellenfelünk milyen komoly feladat elé állított bennünket rögtön a szezon első játéknapján. Nyilvánvaló, hogy ezúttal a saját pályánkon is meg akarják villantani az oroszlánkörmeiket.

Ami biztos, hogy a mi csapatunk felkészülten várja az újabb kihívást és a megfelelő válasszal várja az újabb rangos ellenfelét.

Fehér Zsolt vezetőedzőnk már a legutóbbi, az MVSC Berettyóújfalu elleni siker után is gondolt erre a most következő összecsapásra. „Remélem megtudjuk tartani ezt a játékot és az agresszivitást, illetve ugyanígy beletudunk állni egy-egy mérkőzésbe. Ebben az esetben nagyon kevés olyan csapat lesz, aki hazai pályán le tud majd bennünket győzni. Nagyon szeretném, hogy a jövő héten is így dolgozzunk. Egyrészt akkor a Veszprémnek nagyon megtudjuk nehezíteni a sorsát, másrészt akkor újra itthon tudunk nyerni.”

Egy gondolatsoron belül olvashattátok a tervet és az eszközt egyaránt! Most még egy valami kell egy igazán jó hangulatú mérkőzéshez: a mi mindig örömmel várt szakértő közönségünk. Reméljük, hogy velünk tartanak és a buzdításukkal megerősítik a pályán küzdő csapatunkat!

A megjelenő szurkolókat ezúttal sem üres kézzel várjuk, hiszen azok között, akik a csapat színeibe, a piros-fehérbe öltöznek, a szünetben egy finom Diabló pizzát sorsolunk ki, ahogy ehhez a finomsághoz juthat a szünetben lebonyolításra kerülő kapura lövő verseny nyertese is.

És még egy jó lehetőség: az alapszakasz végén a rendszeresen a mérkőzésekre kilátogató és a belépőjegyeiket megőrzők között az alapszakasz utolsó hazai mérkőzésén egy kétszemélyes görögországi utazást fogunk kisorsolni a Neckermann Viszonteladó Utazási Iroda az AGE Travel Dunaújváros, Vasmű út 39. Fszt. (Csillagház) támogatásával. 

 

Várunk benneteket, tartsatok velünk, hajrá Dunaferr!

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

ISD Dunaferr DUTRADE DMJV Dunaújvárosi Főiskola

Támogatóink:

Corso Hummel Máté Diabló DDSWEB Campus Étterem Neo Computers Pont Plan Építőipari Kft. Kálvin János Református Gimnázium, Szakközépiskola és Általános iskola General Big Building Kft. Aqua Pipe Therm Siker Ablak Pentele Solar

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAFERR DUE DUTRADE FUTSAL CLUB | honlapkészítés: DDSWEB