Oldalsáv

Az ősz meglepetéscsapata érkezik

2016. november 25.
Létezik olyan, hogy rangadó szintű mérkőzéseket láthatnak a futsal hívei a saját csapatuk főszereplésével hétről-hétre? Nálunk mostanában igen! Példa rá a Dunaferr DUE RENALPIN FC-Futsal Club Veszprém összecsapás, amire a Dunaújváros Sportcsarnokban kerül sor, 2016.11.28-án hétfőn, 19:00 órai kezdettel. Hagyományainkhoz híven a két csapat őszi teljesítményét tárjuk elétek.

A futsal bajnoki táblázaton az előkelő, a második helyet foglalja el az I. Futsal Club Veszprém csapata. Ezt a pozíciót hat győzelemmel, egy döntetlennel, két vereséggel érték el. Harminchét gólt lőttek és tizenkilencet kaptak az őszi szezon eddigi mérkőzésein. Tizenkilenc pontot gyűjtöttek. Öt ponttal vannak lemaradva a listavezető Rába ETO-tól és mindössze kettővel vezetnek előttünk. Igaz, hogy ezen a héten botlottak egyet, de ettől még egy nagyon jó csapat maradtak és valószínűleg a nem várt eredmény miatt még nagyobb tűzzel és elszántsággal érkezik a hétről-hétre szebb és eredményesebb produkcióval kiálló Dunaferr DUE RENALPIN SE ellen.

 

Újabb slágermérkőzés következik

Több szempontból is roppant izgalmas mérkőzés a Dunaferr DUE RENALPIN FC-Futsal Club Veszprém összecsapás következik, a Dunaújváros Sportcsarnokban kerül 2016.11.28-án hétfőn, 19:00 órai kezdettel.

Reméljük, hogy a csapatunk hétről-hétre bemutatott teljesítményét a beszámolóink alapján végig követtétek!  A most következő rangadó előtt szurkolóként azonban nem árt emlékeznünk arra, hogy a soron következő ellenfelünk milyen komoly feladat elé állított bennünket rögtön a szezon első játéknapján. Nyilvánvaló, hogy ezúttal a saját pályánkon is meg akarják villantani az oroszlánkörmeiket.

Ami biztos, hogy a mi csapatunk felkészülten várja az újabb kihívást és a megfelelő válasszal várja az újabb rangos ellenfelét.

Fehér Zsolt vezetőedzőnk már a legutóbbi, az MVSC Berettyóújfalu elleni siker után is gondolt erre a most következő összecsapásra. „Remélem megtudjuk tartani ezt a játékot és az agresszivitást, illetve ugyanígy beletudunk állni egy-egy mérkőzésbe. Ebben az esetben nagyon kevés olyan csapat lesz, aki hazai pályán le tud majd bennünket győzni. Nagyon szeretném, hogy a jövő héten is így dolgozzunk. Egyrészt akkor a Veszprémnek nagyon megtudjuk nehezíteni a sorsát, másrészt akkor újra itthon tudunk nyerni.”

Egy gondolatsoron belül olvashattátok a tervet és az eszközt egyaránt! Most még egy valami kell egy igazán jó hangulatú mérkőzéshez: a mi mindig örömmel várt szakértő közönségünk. Reméljük, hogy velünk tartanak és a buzdításukkal megerősítik a pályán küzdő csapatunkat!

A megjelenő szurkolókat ezúttal sem üres kézzel várjuk, hiszen azok között, akik a csapat színeibe, a piros-fehérbe öltöznek, a szünetben egy finom Diabló pizzát sorsolunk ki, ahogy ehhez a finomsághoz juthat a szünetben lebonyolításra kerülő kapura lövő verseny nyertese is.

És még egy jó lehetőség: az alapszakasz végén a rendszeresen a mérkőzésekre kilátogató és a belépőjegyeiket megőrzők között az alapszakasz utolsó hazai mérkőzésén egy kétszemélyes görögországi utazást fogunk kisorsolni a Neckermann Viszonteladó Utazási Iroda az AGE Travel Dunaújváros, Vasmű út 39. Fszt. (Csillagház) támogatásával. 

 

Várunk benneteket, tartsatok velünk, hajrá Dunaferr!

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB