Oldalsáv

Üröm az örömben

2016. március 19.
Tíz nullás hazai győzelem, ünneplő közönség és boldog a hazai csapat. Ez volt a képlet a Vasas elleni találkozó utolsó pillanatáig. A győzelem büszkeségéről és az újabb különös kiállításról beszélgettünk Fehér Zsolttal a vezetőedzőnkkel.

bt: Külön tisztelettel gratulálok, mert nálam a tízes egy parádés szám!

FZS: Az eredmény nagyon szép, de a végén történt egy dolog, ami miatt nagyon-nagyon bosszús vagyok és később is bosszúsak leszünk. Most is azok vagyunk, de majd egy pár hét múlva pláne és nagyon nehéz pillanatokat élünk majd meg, amikor visszagondolunk erre az eseményre… A vége előtt néhány pillanattal kiállították Nagy Attilát!

bt: Én semmiféle csúnya beszédet, vagy cselekményt nem láttam. És te láttál, vagy hallottál ilyet?

FZS: Állítólag kutatók jöttek, akik megpróbálják megállapítani, hogy mi is történt ott… (mondta tréfás bosszúsággal) , mert az Atti meg sem szólalt. Rosszul cseréltünk. 5:4-es játékot akartunk játszani és belépett a pályára ezért állították ki.  Érdekes. Több mint húsz éve benne vagyok ebben a sportágban, de ilyet még nem láttam! Ebben az esetben az a probléma, hogy négy sárgalapja van. most letölt egy meccset aztán kezdhetjük elölről… Nagyon elvagyok kenődve, hogy ilyen megtörténhet.

bt: Tegyük félre a bajt és nézzük mi is történt ezen a jó kis meccsen a kiállítás előtt?! Két nappal ezelőtt kérdeztem, hogy ez egy revans játék, vagy egy kötelező győzelem lesz nagy bizonyítási vággyal?

FZS: Nem tehetjük meg még egyszer, hogy úgy lépjünk pályára egy alacsonyabb helyen álló csapat ellen, mint a korábbi alkalommal. Ez a mai napon is megtörténhetett volna, de rendbe raktuk a fejeket. Sikerült tíz nullra nyerni a mérkőzést, ami bármilyen osztályban egy nagy dolog.

bt: Gyorsan hozzáteszem, hogy nullra! Gyönyörűen hangzik!

FZS: Ezt kihangsúlyoztam az öltözőben a kezdés előtt, hogy legyen még egy olyan mérkőzés, amikor kapott gól nélkül hozunk le egy találkozót. Hál’ Istennek ez ma sikerült és ezt nagy büszkeségnek tartom!

bt: Remélem, hogy a korábbi kevésbé szerencsés meccsek után felszabadultak a lelkek?!

FZS: Nyilvánvalóan fel kellett szabadulniuk. Már csak azért is, mert három válogatott játékosunk egy sikeres nemzetközi szereplésen esett túl. A hollandokat sikerült legyőzni. rajtuk kiemelkedően lehetett látni, hogy motiváltan érkeztek, de úgy gondolom a többiek is motiváltak voltak.  Úgy gondolom, hogy ez kiváló felkészülés volt a Göcsej elleni mérkőzésre, vagy a rájátszásra!  

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB