Oldalsáv

Erősödtünk tőle

2016. március 2.
Mármint a legutóbbi a Győr elleni vesztes csatából, nyilatkozta Fekete Robi a mérkőzés után. Úgy érzi előre léptek a csapategység és a küzdőképesség tekintetében is. Élvezték és köszönik a közönség támogatását. Ezek mellett nyomasztó gondokról is mesélt.

Fekete Róbert Fekete Róbert bt: Nem győztünk, de nem vagyok elkeseredve. És te milyen hangulatban vagy?

FR: Én egy kicsit el vagyok… Magyarország legjobb klubcsapatával játszottunk és én is úgy gondolom, hogy abszolút nem győztek le minket. Mindent megtettünk azért, hogy itthon tartsuk a pontot illetve a pontokat. Úgy érzem, hogy mindenki, egytől-egyig nagyon jól teljesített. 1.32-vel a vége előtt még mi vezettünk, de ilyen ez a játék. Ebben ilyen rövid idő alatt is gólokat lehet rúgni. Gratulálok a Győrnek, de úgy gondolom, hogy nem megérdemelt a sikere.

bt: Ledolgoztátok a hátrányt és előnyt szereztetek, amit az utolsó percig őriztetek. Ez a részsiker mit jelent nektek?

FR: Sokat adott nekünk. A Mester is gratulált hozzá és azt mondta, hogy úgy érzi: a mai nappal előbbre léptünk a csapategység és a küzdőképesség tekintetében. Az ilyen meccseknek van értelme nem annak, amikor sok gólos győzelmeket szerez a csapat. Ezekből lehet tanulni, leszűrni a pozitív dolgokat. Nyilván hibáztunk, amikor olyan gólokat kaptunk, amiket egy kicsivel több koncentrációval elkerülhettünk volna. Sajnos volt, aki a hétvégi nagypályás meccsek miatt fáradtan lépett pályára a győrieknek pedig „csak” a futsal a dolguk.

bt: És a közönség?

FR: A közönség látta és értette, hogy mi folyik a pályán. Velünk voltak, a végén elismerően nyilatkoztak, köszönjük, jó volt előttük játszani!

bt: Jól látom, hogy valami még „nyomja a bögyödet”?

FR: Igen, a sárga lapos spanyol játékosok folyamatos sportszerűtlen viselkedésével szemben a játékvezetők nem védtek meg bennünket. Igaz, hogy ilyenkor mi felvesszük a kesztyűt, de bennünket másképen bírálnak el. Amikor mi külföldön játszunk, az ottani játékvezetők mindig megvédik a sajátjaikat.

Nálunk itthon nem ez volt az első eset, hogy a győri légiósok előnyt élveznek velünk magyarokkal szemben. Ezen a mérkőzésünkön a győztes gól után például egyik spanyol játékos minősíthetetlenül viselkedett – következmény nélkül. Hasonló problémák más csapatokat is sújtanak a bajnokcsapat pedig rendre előnyt élvez.

 

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB