Oldalsáv

Ellenfél nézőben

2016. március 7.
A Nyírgyulaj elleni idegenbeli csatánkra készülődve kerestük fel az ellenfelünk játékos-edzőjét Lovas Norbertet, aki valószínűleg az egyesületük legértékesebb játékosa. Ezt bizonyítja a 87 válogatottsága és a 276 NBI.-es mérkőzése is. A mindkét fél részére fontos találkozó előtt az ő terveikre is kíváncsiak voltunk.

Lovas Norbert Lovas Norbert bt: Az alapszakasz hajrájába értünk, minden pontnak óriási értéke van. Mit szeretnétek: egy látványos meccset vívni a közönségetek előtt, vagy „bármi áron” otthon tartani a pontot, esetleg a pontokat?

LN: Nos, egy jó meccsre számítok! Bár nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de mindent meg fogunk tenni azért,hogy minél több pontot itthon tartsunk!

bt: Rendelkezésedre állnak a csapatod legjobbjai?

LN:  A játékosok 70-80%- a áll a rendelkezésemre.  Van 3-4 sérültünk, de akik pályára lépnek mindent megtesznek majd a sikerért.

bt: Nagyon nehéz lehet játékos edzőként a feladatod. A pályán is helyt kell álljál. Van segítséged a döntéshozatalban, vagy egyedül végzed a „meccselést”?

LN: Igazság szerint nem könnyű feladat ez a számomra. Ez az úgynevezett ,,tanuló évem".  Próbálom magamból a legjobbat kihozni mind a két helyzetben, de tényleg nem könnyű. A meccsek alatt kapok segítséget, de 90% ban egyedül ,,meccselek".

bt: Mekkora érdeklődés várható a mérkőzésre?

LN: Az érdeklődés nálunk minden mérkőzésen jónak mondható, hiszen 300-400 ember jelen van és segíti, buzdítja a csapatot. Remélem hasonló eredményt érünk el, mint az idegenbeli mérkőzésünkön!

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB