Oldalsáv

Rész-siker az U15-ösöknél

2016. február 7.
Ismerjük el, ez aztán igazi nagyfiús tempó: az U 15-ös csapatunk ezt a hétvégét is egy mini kupa sorozat megvívásával kezdte. A hétről-hétre ismétlődő sorozatban a játék ezúttal döccent egyet, de így is talált benne kedvére valót Fink Viktor a csapat edzője.

Fink Vitkor Fink Vitkor

bt: Pihenőnap volt-e az elmúlt szombatotok?

FV: Sportszempontból azt mondhatjuk, hogy szerencsére nem. Ezúttal Szigetszentmiklósra utaztunk

 

bt: Mi volt a cél?

FV: Szerettünk volna a legjobb 8 közé kerülni. Ezen a napon három mérkőzést játszottunk, amikkel sajnos nem sikerült kiharcolni a továbbjutást.

 

bt: Nézzük a részleteket!

FV: A hazai csapattal kezdtünk és sajnos 4-2-es vereséget szenvedtünk. Majd következett az Aramis elleni megmérettetés, ahol már sokat javult a játékunk, de nem egyenlő feltételek mellett kaptunk ki 2-0-ra. Ezzel a vereséggel el is dőlt, hogy nem juthatunk tovább.

 

bt: És most elmaradt a baracsi virtusos játék?

FV: A záró mérkőzésen a Gyáli Lurkó csapata volt az ellenfelünk. Ezen már teljesen felszabadultan tudtuk bemutatni a tudásunkat, ami a játék képén és az eredményen is meglátszott. Ezt az ellenfelünket magabiztosan vertünk 7-2-re, egyszóval visszatért a sikeres stílusunk a végére!

 

bt: Milyen tapasztalatokat nyertél a csapatodról ezen a hétvégén?

FV: Összességében jó benyomást keltett a társaság, rengeteg már begyakorolt dolgot láttam viszont a pályán. Dicséretet érdemel az egész csapat, de még nagyon sok munka vár ránk a jövőben, hogy eredményesebbek lehessünk.

A csapat tagjai: Hompót Lóránt, Juhász Bence, Juhász Hunor, Bebesi Csenger Juhász Barnabás, Wolf Benedek, Ruff Tamás, Balázs Roland, Iványi Zalán, Takács Titusz, Glocz Ádám.

Ezúton is köszönöm Facskó József kollégámnak a csapatnak nyújtott rengeteg segítségét!

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB