Oldalsáv

EB lázban égünk

2016. február 1.
Óriási izgalmak és szinte ki mondani sem mert futsal vágyak a sportág hívei között, tervszerű kiegyensúlyozott munka a válogatott keret részéről. Az utóbbiak a tisztes helytállásra készülődnek a helyszínen. Találkozzunk a két csoport mérkőzésük alatt az M4 előtt!

Klacsák Bence, Hosszú Ádám, Horváth Norbert, Fehér Zsolt (balról-jobbra) Klacsák Bence, Hosszú Ádám, Horváth Norbert, Fehér Zsolt (balról-jobbra)

A terveknek megfelelő időpontban érkezett a helyszínre a magyar futsal válogatott vasárnap délután. A turista hagyományokra pillantást sem vetve az estéjük egy, a mai nap pedig újabb kettő edzést hozott. Ezek helyszíne már a Belgrád Aréna és nem titok: a keddi, spanyolok elleni meccsre készültek. Nyílt kártyával, a pontrúgások és a védekezést gyakorlásával. Sito Rivera nem kirándulni vitte a fiúkat!

Pedig a szállásuk profi körülményei ehhez is kiválóak lettek volna. Ez esetben azonban fontosabb, hogy földrajzilag közelinek mondható a Belgrád Arénához. És, ha már képzeletben oda is érkeztünk, nézzünk a jegyek után!

Eb-jegyvásárlás:

A szurkolók belépőt vásárolhatnak az Eb-re a hivatalos jegyportálon keresztül, valamint a Belgrád Arénánál lévő jegyirodában, minden mérkőzésnapon.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a nagy érdeklődés miatt várhatóan körülményes lesz hozzájutni jegyekhez a helyszínen, így ha tehetik, válasszák az online jegyvásárlást. Tanácsolja az érdeklődőknek az mlsz.hu.

A magyar válogatott első két EB mérkőzése:

2016.02.02. kedd 21.00 órától, a Spanyolország-Magyarország

2016.02.04. csütörtök 21.00 órától, a Magyarország-Ukrajna összecsapások, melyeket a Belgrád Arénában rendeznek.

A kiválasztottak

Kapusok: Tóth Gyula (Rába ETO), Tihanyi Csaba (Berettyóújfalu)

Mezőnyjátékosok: Trencsényi János (Berettyóújfalu), Németh Péter (Veszprém), Szeghy Szabolcs (Aramis SE), Gál István (Berettyóújfalu), Dávid Richárd (Berettyóújfalu), Klacsák Bence (Dunaújváros), Öreglaki Norbert (Haladás), Hosszú Ádám (Dunaújváros), Horváth Norbert (Dunaújváros), Harnisch Ákos (Rába ETO), Rábl János (Berettyóújfalu), Dróth Zoltán (Kajrat Almati) Szövetségi kapitány: Sito Rivera

És Te itthon maradtál?

Így jártál, ahogy mi is?! Ne szomorkodj! Találkozzunk a Virtuális Arénában február 2-án kedden, és 4-én csütörtökön este fél kilenctől!  Az M4 sportcsatorna mindkét találkozót élőben közvetíti. Hajrá Magyarok!

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB