Oldalsáv

A döntőbe jutottunk!

2016. február 21.
A Dunaferr DF RENALPIN FC fennállásának legnagyobb sikerét érte el a csapat az elődöntőben a Fradi ellen kiharcolt fölényes (8-0)-s győzelmével. Boldog és büszke a csapatára, de most nem volt idő az ünneplésre, mert készülniük kell a Győr elleni vasárnapi döntőre tudtuk meg Fehér Zsolttól a vezetőedzőnktől.

bt: Gratulálok a győzelemhez! Meg vagy elégedve?

FZS: Nagyon köszönjük! Úgy gondolom, hogy a csapatom minden pillanatban minden erőkifejtést beleadott abba, hogy a klub történelmének legnagyobb sikerét tudjuk megírni, Hál’ Istenek sikerült és ezért nagyon büszke vagyok a srácokra.

 

bt: Cél volt-e az, hogy „nullra” hozzátok le a meccset?!

FZS:Ez egy külön öröm, hogy kapott gól nélkül tudtuk lejátszani. Bizonyíték arra, hogy nagyon erős volt a csapatunk, ami egy jó előjel lehet a holnapi, a Győr elleni mérkőzésre.

 

bt: Az első félidő (2-0)-ra záródott, majd a folytatásban nagyon beindultatok. Ez volt a taktikád?

FZS: Igazság szerint a taktika az egészen más, a döntőbe jutás volt. Nem számolgattuk, hogy melyik félidőben mennyivel kéne vezetni. Az igazság az, hogy ha az első félidőben jobban koncentrálunk, akkor nagyon korán eldönthettük volna ennek a párharcnak a dolgát. Sajnos ez nem sikerült, az első félidőben belőtték magukat a srácok és másodikban bejöttek az addig kimaradt megoldások és ennek köszönhető ez a nagyarányú győzelem.

 

bt: Egy rövid pihenő és utána fölmegy a függöny holnap délután. Mit vársz azon a napon?

FZS:Ez egy nagyon nehéz feladat, mert Magyarország top csapata ellen játszunk. Megnéztem az ellenfelünk délutáni mérkőzésének első félidejét és a másodikba is belepillantottam. Úgy látom, hogy nem gyengült azzal, hogy Dróth Zoltán elhagyta a csapatot. Nagyon jó erőkből áll, rengeteg profi külföldi játékossal.

Ők is egy kemény mérkőzést játszottak a mai nap folyamán, akárcsak mi. Nagyon oda kell figyelnünk a regenerálódásra és az időnk főleg a Győr játékának a kielemezésével fog telni holnap délutánig. Egy biztos: a célunkat elértük, bejutottunk a döntőbe és most én mondhatom azt, amit a ferencvárosiak: számunkra ez egy jutalomjáték és felkészülés a bajnoki küzdelemre!

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB