Oldalsáv

Örömjáték Csömörön

2016. január 20.
Élvezetes, jó tempójú mérkőzésen nyert a Dunaferr DF RENALPIN FC csapata 7:0-ra a RUBEOLA ellen. Pihenőre nem is volt idő, hiszen máris a Haladás elleni, idegenben megvívandó Magyar Kupa visszavágóra készültek. Fehér Zsolt vezetőedzőtől ezt is hallottuk a mérkőzés után.

bt: Gratulálok ehhez a fényes diadalhoz!

FZS: Köszönöm szépen a csapat nevében is! Nagyon jól dolgoztak ma a srácok. Bizonyítja ezt az is, hogy újból gól nélkül hoztak le egy mérkőzést.

Mindig így kellene koncentrálnunk és ilyen egységeseknek kell, hogy legyünk és akkor minden csapatra nagyon nehéz mérkőzés vár ellenünk.

bt: Milyen volt az ellenfél?

FZS: Nagyon bátran kezdték a mérkőzést, egyből öt a négyben az első hat –hét percben. Tudtuk és számítottunk erre a dologra és elég jól felkészültünk belőle. Ezt bizonyítja, hogy igazán helyzetük sem volt ebből a játék szituációból. Végig tartották magukat és megpróbáltak borsot törni az orrunk alá, ami dicsérendő ezért gratulálok és sok sikert kívánok nekik !

bt: A folytatásban kemény feladatok állnak a fiaid előtt. mesélj róla néhány szót!

FZS: Szerdán következik a Magyar Kupa folytatás, amire elég jól hangoltunk. Hét gólt lőni és kapott gól nélkül lehozni egy mérkőzést plusz önbizalmat adhat  nekünk. ami ma velem történt meg, hogy nem ülhettem a csapat kispadján az szerdán az ellenfél edzőjével következik. Nekem sem volt könnyű dolgom és neki sem lesz. Innét csak a Szombathely elleni mérkőzésre készülünk, szeretnénk megnyerni azt is és bejutni a legjobb négy közé!

bt: Hogy áll a csapatunk, egészséggel megúszta ezt a mai viadalt?

FZS: Nincs probléma. Egy kérdőjeles volt: a Horváth Norbi szereplése. Ő az első félidőben egy pár percet játszott, megnéztük, hogy áll a lába, hál’ Istennek rendben volt! Nem is kockáztattam meg, hogy a továbbiakban a pályára lépjen, nehogy egy újabb sérülés érje, vagy a régebbi kiújuljon. Mindenki egészséges és felfokozott hangulatban várja a szerdai mérkőzést.

 

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB