Oldalsáv

Magabiztosan

2016. január 19.
RUBEOLA FOOTBALL CLUB - DUNAFERR DF RENALPIN FC 0:7! Két határozott és erre az estére is maguk elé komoly célokat kitűző csapat lépett pályára egymás ellen a Csömöri sportcsarnokban. A sárgák meglepetésre törtek, a pirosak a győzelemre. Az utóbbiak nyertek.

A szinte utánpótlás korosztályú RUBEOLA FOOTBALL CLUB ezúttal sem törekedett a bunkerfocira a vendég Dunaferr pedig itt is igazolni akarta a jó hírét. Mindkét csapat a jó formában lévő szurkolóival is erősített. A mieink vezetőedzője az egy mérkőzésre szóló eltiltását töltötte le és ezért szurkolóként foglalta el a helyét a nézőtéren. A feladatait Schrancz Balázs és Reveland Zoltán igyekeztek megoldani.

Az első meglepetést a hazaiak edzője okozta a vendégeknek: 5:4-es játékkal indítottak, ami korábban már részsikereket hozott a számukra. Ezen a napon viszont a  DUNAFERR DF RENALPIN FC volt az ellenfelük.

A felek nagy tűzzel estek egymásnak. Az első veszélyt jelző támadásból a  Csömörből nem sokkal korábban hozzánk igazolt Varga Csaba lett eredményes:  0:1 az 5. percben! A vendégek hamar be akarták bizonyítani a felkészültségüket, és ez még ebben a percben Schrancz Balázs remek bombájával igazolódott is 0:2!

A csapatok tartották a kezdeti nagy tempót. A hazaiak is komoly erőket mozgattak meg, de a sérüléséből visszatért Horváth Norbert villám mozgására és kemény lövésére már nem volt orvosságuk- 3:0! És még csak a 9. percben jártunk!

Ahogy az előbb is, most is  újabb gyors vendég gól született.  Hosszú Ádám szétzilálta a Csömör védelmét, akciója nyomán a kapus is verve volt így aztán 20 mp elteltével megszületett az újabb pazar Dunaferr-es találat. Az így kialakult 0:4-es eredménnyel vonultak a csapatok a pihenőre.

Az elképesztően gyors vendég játék és a nagyszerű gólok egy kicsit kizökkentették a hazaiakat, ami jó néhány kemény belépésükkel és  Varsányinak a 9. Mileticsnek a 10. percben megszolgált sárga lapjukkal is jellemezhető.

A második félidő ismét egy szolid meglepetéssel szolgált, hiszen Takó Csaba a hazaiak vezetőedzője már kapust és játékstílust is váltott: felhagyott az 5:4-es formációval. Ez a megoldás erre az estére stabilabbá is tette a csapatát. Többször is sikerült veszélyeztetniük, de előbb Hegedűs, majd az őt váltó Rigó is szép bravúrokkal őrizte meg gól nélkül a Dunaferr kapuját!

Klacsák, aki már az első félidőben is ígéretes akciókban jeleskedett, most góllal is megkoronázta a teljesítményét 5:0–ra alakult az állás a 21. percben Ez a gyors, félidő eleji gól egy kicsit szétzilálta a sárgákat, s bár nagyon igyekeztek ezt nem tudták találatra váltani. 

Kemény és izgalmas, helyenként már-már szikrázó csata alakult ki. Jellemző módon a nagy igyekezetben  véletlenül, de egymást ütötte el Nagy A és Ivacs. az utóbbi rövid ápolás és pihenő után tudta folytatni a játékot.

A küzdelem egyre keményebbé vált és ezért előbb a hazai Jenei kapota meg a második sárgáját s vele a pirosat. Egy perc múlva Ivacs kicsit követhetetlen módon, de szintén egy sárga laphoz jutott a 37. percben.

Miközben a meddő mezőnyjáték hatására a szemben álló kórusok már egymást szórakoztatták, a hajrában ismét pazar módon váltott tempót az újvárosi csapat: Hosszú megszerezte a 2. találatát a 39. percben 0:6! Ezt a lendületet Ivacs vitte tovább dicséretesen és az utolsó másodpercekben bravúrosan állította be a végeredményt 0:7 !

Imponáló mezőnyfölény helyenként pazar, szellemes játék és stabil védekezés jellemezte a mieink játékát!

RUBEOLA FOOTBALL CLUB : Varsányi Áron „K”    , Józsa Tamás, Jenei Ottó „C”, Érsek Róbert, Tősér Gábor. A cserejátékosok: Horváth Gergely „K”, Miletics Zsombor, Husz Attila, Nehéz Krisztián József, Maruzsi Máté, Pirik Tamás, Méhes Pál Tamás, Vezetőedző: Takó Csaba            

DUNAFERR DF RENALPIN FC:           Hegedűs Ferenc „K”, Klacsák Bence, Schrancz balázs, Horváth Norbert, Hosszú Ádám.         A cserejátékosok: Bognár Bálint, Aradi Csaba „C”, Nagy Attila, Rigó László „K” Reveland Zoltán „K” Varga Csaba, Ivacs Gábor. A Stáb: Hajdú Károly technikai vezető, Kozmáné Provoda Éva masszőr

Dunaújváros Futsal Dunaújváros Futsal

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB