Oldalsáv

Jó nekünk a Fradi?

2016. január 27.
Nagy izgalommal vártuk a Futsal Magyar Kupa döntőjének a sorsolását. Mint ismeretes a Gyöngyösön lebonyolításra kerülő eseményen a Győr a Berettyóújfaluval, a Dunaferr DF RENALPIN FC pedig az FTC-vel fog megmérkőzni a döntőbejutásért. Esélylatolgatásra kértük fel Fehér Zsolt vezetőedzőnket.

bt: Túl vagyunk a sorsoláson a mi partnereink a Zöldek lesznek. Jó ez nekünk?

FZS: Aki tudja, hogy milyen érzelmeket táplálok a Ferencváros iránt az eltudja dönteni, hogy nekem személy szerint jó-e, aki nem tudja annak elmondom, hogy nekem személy szerint nem, de úgy gondolom,hogy ebből a négy csapat közül már senki nem lenne könnyű ellenfél a másik számára.

Ettől függetlenül egy NBII.-es csapatot kaptunk, de azt azért kell tudni és mi is nagyon jól tudjuk, hogy a Fradi nagyon jó helyet foglal el a második ligában és kitudott verni egy első osztályú csapatot, ami az erejüket mutatja.

Nagyon jól fel kell készülnünk arra, hogy  sikerrel tudjuk venni a következő lépcsőt és betudjunk jutni a kupadöntőbe. Viszont többször hangoztattam már és most ez erre tényleg igaz, hogy egy mérkőzésen minden megtörténhet. Egy mérkőzésre mindenki feltudja magát szívni úgy, hogy megnehezítse a másiknak az esélyeit, vagy kiverje a sorozatból.  Biztos a Fradi is ezen dolgozik, de mi is a mai naptól kezdve.

Fehér Zsolt Fehér Zsolt

bt: Aztán jön a következő forduló, amikor a másik nehéz párosból a nyertessel kell megvívni. Szerinted ki lehet az?

FZS: Volt szerencsém a kispadon ülni, amikor a Győr – Berettyóújfalu elődöntőt játszottuk az elmúlt szezonban. Az egy nagyon jó mérkőzés volt. Ott a Győr tudott diadalmaskodni, amivel bejutott a döntőbe, később meg is nyerte a kupát. Az a párharc most is a napi formán fog múlni.

Hallok híreket innét is onnét is, mindegyik házatájáról. Abszolút kiélezett mérkőzés lesz. Úgy gondolom, hogy a rutin, a több edzésmennyiség és a külföldi légiósok létszáma még mindig a Győr mellett szól. Szerintem ők fognak a döntőbe kerülni.

bt: A válogatottbeli feladataid miatt egy nagyon jó embert hagysz itt nekünk a klubcsapatunknál: Schrancz Balázst! Miket adsz neki feladatul?

FZS: Pontosan most fog következni egy szakmai megbeszélés a Bazsival és a Revivel (Schrancz Balázs és Reveland Zoltán a szerk.). Ők ketten segítik a munkámat. A Bazsi inkább a mezőnyjátékosokkal a Revi pedig a kapusokkal foglalkozik. Most lesz egy hosszabb megbeszélésünk, ami az edzések és a soron következő edzőmérkőzések levezénylésére vonatkozik.

Nyilvánvaló, hogy edzőmeccseket is kell játszunk a kupadöntő előtt. A Balázs nagyon jól csinálja a dolgát a kispadon is. Bizonyítja ezt, hogy amikor nem vagyok itt, akkor is minden rendben van a csapat körül. Bízok benne, ez így fog működni közöttünk a közeljövőben is.

 

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB