Oldalsáv

Felemás eredmény született

2016. január 24.
Kemény és tanulságos hétvégét zárt az U15-ös futsal csapatunk Dabason szombat délelőtt. A tehetséges baracsi különítménynek három feladatot kellett megoldani. Ezúttal nem úgy sikerült a portya, ahogy szerették volna. A kemény próbatételről Fink Viktor a csapat edzője számolt be nekünk.

Sajnos felemásra sikerült a dabasi bemutatkozása az U15-ös csapatunknak. A lejátszott 3 mérkőzés 1 győzelmet Újlengyel, és két vereséget hozott a  Dabas és a Hernád hasonló korú csapataival szemben.

DFDSE-Baracs U15 DFDSE-Baracs U15

A vereség is a játék része, azt is meg kell tanulják elviselni és feldolgozni a gyerekek, de a Hernád elleni mégsem volt „betervezve”! Ezt a fiaskó talán a fáradtság okozta figyelmetlenség miatt következhetett be. A rengeteg helyzet kidolgozása és kihagyása, valamint a 8 kapufa meglövése után sajnos nem lehetett büntetlenül megúszni a találkozót.

A játék képe elégedettségre adhat okot, hiszen rengeteg olyan megoldást alkalmaztak a fiúk amit, az elmúlt pár hétben gyakoroltunk az edzéseken. Természetesen még nagyon sok új dolgot kell megtanulnunk ebből a játékból, hogy még több sikerben legyen részük. Szerencsére a munkára maximálisan nyitottak a fiúk, és bízok benne, hogy a sok új feladatot minél hamarabb magukévá teszik,és ezáltal gyorsan fejlődnek ebben a sportban is.

 Az egész csapat dicséretet érdemel, de kiemelném Ruff Tamást aki nagyon jól játszott a nap folyamán minden mérkőzésen, zárta beszámolóját Fink Viktor.

Az eredmények:

DFDSE - Újlengyel 4-1

DFDSE - Dabas      1-3

DFDSE - Hernád    2-4

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB