Oldalsáv

DUNAFERR - Berettyóújfalu - Így látták a Mesterek

2016. január 14.
Fehér Zsolt - "Talán, ha egy picit jobban koncentrálunk!" Turzó József - "Vértizzadós győzelem volt!"

Turzó József - vezetőedző Berettyóújfalu Turzó József - vezetőedző Berettyóújfalu Alaposan megdolgozott az MVSC Berettyóújfalu legénysége a DUNAFERR DF RenAlpin FC felett aratott 2:1-es győzelméért. Az alapos videó elemzésüket is az egyik fegyverükként jellemezte  Turzó József a vendégek vezetőedzője, aki megérdemeltnek érezte a sikerüket.

bt. Gratulálok a győzelmetekhez!

TJ: Nagyon köszönjük! Úgy gondolom, hogy vért izzadós volt. Egy ilyen csapat otthonában nagyon értékes ez a három pont, nagyon örülünk neki. 

bt. Azt hiszem, hogy nagyon alapos munkát végzett a videó elemzőtök: mindent tudtatok, amit mi kitaláltunk…

TJ: Köszönöm szépen, én végeztem el ezt a feladatot. Nagyon sokat videóztunk, mert kevés időnk volt felkészülni erre a mérkőzésre. Az elmúlt két napban négy órát töltöttünk a videó teremben. Ez az első félidőben jobban működött, mint a másodikban. Akkor minden ült, amit kitaláltunk és kitaláltunk, megvalósította a csapatom.

A második félidőben siettettük a játékot, ott úgy gondolom egy kicsit felülmúlt játékban bennünket a Dunaújváros. Talán így is megvoltak a helyzeteink, hogy elhúzzunk tőlük, de ez nem sikerült. Tudtuk, hogy nem adják ingyen, nem lesz könnyű. Mivel egy nagyon nehéz mérkőzés volt ez még értékesebbé teszi ezt a három pontot.

bt: Amikor 2:1-nél hosszú perceken át majdnem egy kapura játszott a Dunaújváros, akkor nem remegett meg a lábad?

TJ: Nem mondom, hogy nem ment feljebb a pulzus számom. Sok rutinos játékosunk van és reméltem, hogy megoldják azokat a játék helyzeteket, amiket rengetegszer legyakoroltunk, vagy akár a válogatottban is, hiszen válogatott játékosokról van szó. Néha kissé szerencsével is, de megoldottuk a feladatokat a mai estén. Ha nem is mindenki így gondolja, de szerintem ma este megérdemelten nyertünk.

Fehér Zsolt - vezetőedző Dunaújváros Fehér Zsolt - vezetőedző Dunaújváros Nyerhető meccset veszített a csapatunk 2:1-re az MVSC Berettyóújfalu ellen! Nagy energiát áldoztak a második félidei letámadásra, de csak az ellenfélre készülhettek fel. Másnaptól már a következő ellenfélre készültek nyilatkozta Fehér Zsolt a vezetőedzőnk.

bt: Nagyon sajnálom a mai eredményt, gondolom te is.

FZS: Egyértelműen igen. Ezt a mai mérkőzést megtudtuk volna és meg is kellett volna nyerjük. Sok helyzetet dolgozott ki a Berettyóújfalu, de mi is. Talán, ha egy picikét jobban koncentrálunk… Sajnos felőrölte az erőnket az, hogy kimentünk a második félidőre és egész idő alatt próbáltuk őket letámadni, de sajnos a döntő szituációkban hibáztunk.

bt: Amikor vészkapussal játszottatok sem jutott veszélybe a kaputok, tehát valamit nagyon jól tudott a csapatod, csak gólt nem tudott lőni?

FZS: Igen, készültünk minden esetre. Lassan kezdődik a rájátszás és ez arra egy felkészülés volt. Készültünk arra, hogy meg kell húznunk az 5:4-es játékot, ha vesztésre állunk. Arra nem készültünk, hogy engem kifognak állítani egy olyan dologért, amit igazság szerint meg sem tettem és így nem tudtam segíteni a csapatot. Innét Schrancz Bazsi jól ellátta a munkát.

Az 5:4-es játékból is voltak helyzeteink, gólra kellett volna váltani őket. Igaz, ami igaz: akkor nem forgott veszélyben a mi kapunk mert nagyon türelmesen és okosan játszottunk.

bt: Nagy a baj ilyenkor?

FZS: A tabella negyedik helyén állunk. Úgy gondolom, hogy a minimális célkitűzés meg van azzal, hogy a legjobb hat között bent vagyunk és nem is tudunk onnét kiesni. Nincs baj. Jön a következő mérkőzés, amire fel kell készülnünk. Hogy ha most csóváljuk a fejünket és elkezdünk itt bánkódni, akkor valószínűleg nem fogunk tudni nyerni Csömörön és nem fogunk tudni bejutni a legjobb négy közé a kupában, amit nagyon – nagyon szeretnénk és bízunk benne, hogy kitudjuk majd harcolni.  

bt: Mi lesz a program?

FZS: Szerdán – csütörtökön edzünk, pénteken és szombaton pihenő nap van. Azért, hogy frissek legyenek a dolgok  vasárnap délután lesz egy edzés a hétfői Csömör elleni mérkőzésre.       

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB