Oldalsáv

Az utánpótlás csatákról

2016. január 24.
Mozgalmas hétvégéje volt a Dunaferr DF RENALPIN FC utánpótlás csapatainak. Különböző eredményekkel ugyan, de valamennyien pályára léptek. A részletekről Facskó József vezetőedző tájékoztatott bennünket.

bt: Nehéz szombatotok volt. Hogy végeztek a csapataid?

FJ: Az összes korosztályunk játszott. Az U15-ösök, akikről korábban már szó volt, Dabason egy körmérkőzés sorozaton mutatkoztak be. Az eredményeikről Fink Viktor az edzőjük számolt be ezeken a hasábokon.

Az U17 és az U20-as csapataink az alsóházi rájátszás első fordulójában a Nyírgyulajt fogadták és mérték össze az erejüket az ellenfeleikkel az Egyetem sportcsarnokában.  

Az U17-esek

Vegyes eredmény született, mert az U17-es csapatunk sajnos 5-4-es vereséget szenvedett. Egy kicsit későn ébredtünk, mert úgy érzem egy kicsit nagyobb koncentrációval győzelmet, sőt nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna. Sajnos sem a szerencsénk sem a szerencsénk sem a kritikus pillanatokbeli koncentrációnk nem volt meg ahhoz, hogy ezt a mérkőzést megnyerjük.

Kifogjuk javítani ezeket a hibáinkat is. Remélhetőleg a következő fordulóban minden rendben fog menni és győzelemmel fogunk lejönni a pályáról.

Az U20-asok

Az U20-as csapatunk már pozitív eredménnyel szerepelt. El kell mondjam róluk, hogy ezt megelőzően a héten a Városi Bajnokságban is nagyarányú győzelmet szereztek. A tabellán elfoglalt helyezések alapján lévő közvetlen riválisunkat 15:5 arányban győztük le. A mai napon pedig, bár egy kicsit tartalékosan ugyan, de a Nyírgyulaj hasonló korosztályú csapata ellen is 11-4-es gólkülönbséggel, helyenként imponáló játékkal tudtunk nyerni.

bt: Ki ellen készültök a következő alkalommal, mik a tavaszi terveid?

FJ: Ezen a hétvégén a Déli FC, azaz a Vasas otthonába látogatunk. Nem titkolt vágyam és szándékom az, hogy lehetőleg mindkét korosztállyal ebben a rájátszás sorozatban az első helyen végezzünk! Remélem, hogy a fiúk is ráhangolódnak a feladatra és mindent megtesznek a siker érdekében!

Dunaújváros Futsal U17-U20 Dunaújváros Futsal U17-U20

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB