Oldalsáv

A Haladás ellen ez egy jó eredmény volt!

2016. január 9.
A Haladás elleni 2:1-es győzelem egy jó eredmény volt - nyilatkozta Fekete Róbert a Magyar Kupa sorozat első dunaújvárosi fordulója után. Fontosnak tartja a fegyelmezett taktikus játékukat és nem sajnálja az elmaradt gólokat. Bizakodva várja a folytatást.

Fekete Róbert Fekete Róbert bt: Mit ér ez a 2:1? Nem vékonyka ez az eredmény?

FR: Ha őszinte akarok lenni, akkor azt mondom, hogy vékonyka, de ne felejtsük el, hogy a Szombathely ellen játszottunk! Második helyen állnak a bajnokságban mi a harmadikak vagyunk, tehát ugyanúgy meg van a sansz arra, hogy idegenben mondjuk „X” legyen, vagy mi nyerjünk egy, vagy két góllal.

bt: Én úgy láttam, mintha nagy taktikai fegyelemmel játszottatok volna, így volt?!

FR: Jól láttad. Kétszer játszottunk a Haladás ellen az egyik meccsen 14 a másikon 15 gól esett, úgyhogy sok volt a kapott gól. A meccs előtt már megbeszéltük, sőt már az egész héten arra készültünk, hogy a védekezésünket összerakjuk ellenük. Tudni kell, hogy ők is mi is sok gólt rúgunk – ez most nem jött össze. Ilyen szempontból elég vékonyka lett ez a meccs. Nagyon – nagyon próbáltunk odafigyelni a védekezésre, taktikusak próbáltunk lenni, kontrollálni a játékot. Szerintem nem rossz ez a 2:1! 

bt: Hihetetlenül sok helyzetetek maradt ki sajnos, és hál’ Istennek a másik oldalon! Ez az idegfeszültség miatt történt így?

FR: Nem! Ők is és mi is egy támadó jellegű csapat vagyunk, de a kapusok jól szerepeltek.

bt: Te egy kőkemény „nehéz tüzér” vagy, de a mai napon lehelet finom módon is tudtál operálni, például az utolsó pillanatokban, amikor a lábadban volt a gól. Kimaradt! Miért?

FR: A végére már eléggé elvesztettem az erőmet, már „savon” voltam, és ott nem is volt szerencsém . 

bt: Kettőt – hármat alszunk és itt van a Berettyóújfalu. Ők sem adják olcsón a bőrüket. Hogy készülsz arra a mérkőzésre?

FR: Bizony, hogy nem adják, sőt a negyedik helyen állnak, eggyel vannak mögöttünk lemaradva 2-3 ponttal. Nagyon-nagyon fontos meccs lesz. Ha ott akarunk maradni a dobogó közelben sőt, ha a dobogón akarunk maradni, akkor mindenképen itthon kell tartani a három pontot! Úgy gondolom, hogy a csapatunk elég erős ahhoz, hogy megverjük a Berettyót!  

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB