Oldalsáv

Sikertörténet a dunaújvárosi futsalé

2015. december 20.
Amikor az elfoglaltságai mellett megteheti, dr. Galambos Dénes is látogatja a Dunaferr DF RENAPIN FC NB I-es mérkőzéseit. Így tett az őszi záró mérkőzésen is. Az ezt követő évzáró banketten nyilatkozott nekünk.

Dr. Galambos Dénes (feol.hu) Dr. Galambos Dénes (feol.hu)

 

bt: Örömmel látjuk a mérkőzéseinken! Önt is megfogta ez a sportág?

GD: 2014-től egy sikeres út áll mögöttünk. Azóta, ahogy a csapat felkerült az NB I-be jó úton halad. A mai nap aktualitása, hogy ezután a kiváló győzelem után stabilan a dobogón állnak. Annyira jól sikerült megfognia a fonalat a vezetésnek, jól igazolnia edzőt és játékosokat egyaránt, hogy elég komolyan beírtuk magunkat a futsal térképére is.

bt: És mit szól a Csapat és a Közönség találkozásához?

GD: Kiválóan együtt élnek a csapattal a szurkolók. Szerintem megkedvelték a futsalt, és a nagypályás futballmérkőzéseket meghaladó nézőszámmal tudunk egyes jó meccseken reprezentálni.

bt: Mikor lesz lehetősége arra, hogy - mint a polgárok - megtartson egy karácsonyi szünetet?

GD: Ez jó kérdés. Tulajdonképpen a múlt héten zártuk a Parlament őszi-téli időszakát. Nyilván még a karácsony előtt vannak azok a nagyon kedves események, amikor évzárókon veszünk részt. Hétfőn a miniszterelnök úr a Várbazárban fogadja a frakció képviselőit. Aztán jön a szenteste és az már a családé - akkor van egy kis pihenő. A januárban a választókerület aktuális dolgaival foglalkozunk. Lehet azért találni kikapcsolódásra időt az unokámmal, aki most már másfél éves.

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB