Oldalsáv

Magabiztos készülődés egy jó csapat ellen

2015. december 16.
Avagy: minél jobbak, annál jobb! Ez is lehetne a mottója a mieink készülődésének a Haladás elleni összecsapásra. Jó mérkőzést akarnak játszani és sok gólt lőni a vendégeknek. Úgy tűnik ez a Dunaferres futsal receptje a válogatottból visszatért játékosainknak.

A legközelebbi vendégünk a Haladás csapata lesz, akiket a mieink felkészülten várnak. Egy igazi rangadót jósolunk - két villámgyors, gólra és győzelemre éhes csapat összecsapásával.

Nézzük a Férfi Futsal NB I. tabelláját:

 1.      RÁBA ETO                                    28

 2.      SWIETELSKY HALADÁS VSE    27

 3.      DUNAFERR DF RENALPIN FC   22

 4.      MVFC-BERETTYÓÚJFALU         20

 5.      FUTSAL CLUB VESZPRÉM        15

 6.      ARAMIS SE                                  14

 7.      GÖCSEJ SK                                  13

 8.      NYÍRGYULAJ KSE                       11

 9.      Déli Futsal                                      7

10.    RUBEOLA FOOTBALL CLUB        0

Mindkét csapatnak tehát nagy szüksége van a 3 pontra. Vagyis valójában két, remek formában lévő, sikerre éhes gárda, a DUNAFERR DF RENALPIN FC és a SWIETELSKY HALADÁS VSE feszül egymásnak a Dunaújvárosi Sportcsarnokban 2015.12.17-én, csütörtökön este 18.30-as kezdettel.

Horváth Norbert: Hogy mit várjatok tőlünk? Leginkább győzelmet. Reméljük, hogy jó napot fogunk ki, és akkor itthon tartjuk a három pontot. Oda kell rájuk figyelni, mert nagyon sok gólt rúgnak. A védekezésre nem is nagyon koncentrálnak, hanem inkább arra, hogy minél több gólt lőjenek. Egy ilyen adok-kapok játékban az fog dönteni, hogy pillanatnyilag ki van jobb formában.

Hosszú Ádám: Nagyon várom a találkozót. A Szombathely ellen mindig nagyon jó meccseket játszunk. Eddig minden mérkőzésünk rendkívül sok gólt hozott. Legfőbb célom természetesen a gólszerzés - mi rúgjunk gólokat és mi nyerjünk.

Klacsák Bence: Pozitívan állok a mérkőzés elé. Úgy érzem, van esélyünk a Haladás ellen, és mindent meg fogunk tenni a győzelemért.

Ellenfelünk honlapja így hangolódik a nagy napra: „A Haladás futsal csapata idegenben játssza utolsó bajnoki találkozóját az évben. Biztosan nehéz mérkőzés lesz, mert két dobogós csapat játszik egymás ellen. A szombathelyi csapat a 2. míg a Dunaújváros a 3. helyen áll.”

 

A Haladás házi góllövő listája így néz ki:

1. Németh Péter 11,

2. Öreglaki Norbert 17,

3. Hegyesi Zsolt a 10 találatával.

 

A vendégeink 9 győzelemmel, döntetlen nélkül, mindössze 2 vereséggel 65 lőtt és 27 kapott góllal gyűjtötték be a jelenlegi 2. helyezésüket!  Egy biztos, hogy szinte valamennyi mérkőzésükön óriási kapura lövési sorozatot produkálva törekednek a győzelmükre.

A csapatot a futsal körökben elismert spanyol Marcos Angulo vezetőedző irányítja, aki egy remek csapatot kovácsolt a szombathelyiekből. A jókedélyű szakember meglehetősen kíváncsi természetű is, hiszen a Déli Futsal elleni idegenbeli mérkőzésünket Sito Rivera szövetségi kapitánnyal együtt nézték meg. Arra nem mernénk fogadni, hogy akkor kinek szurkolt, de a mérkőzést követően barátsággal gratulált a mieinknek. Mindenesetre mi nagyon szívesen vigasztalnánk meg a szimpatikus sportembert a találkozó végén…

Hajrá Újváros, hajrá Dunaferr!

 

 

 

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB