Oldalsáv

Újabb győzelem, ezúttal a Göcsej ellen!

2015. november 22.
Fordulatos, közönségszórakoztató perceket hozott a DUNAFERR DF RENALPIN FC - GÖCSEJ SK mérkőzés a Dunaújvárosi Sportcsarnokban.

A mérkőzés álomszerűen Hosszú Ádám 4. percben szerzett mintagóljával kezdődött, 1:0.  A hazai csapat jelentős mezőny fölényt alakított ki - a közönség igazi gólszüretre készült. A 10. percben Hosszú Ádám éltette tovább a reményeket, második találatával már 2:0-ra vezetett a hazai csapat. 

Továbbra is az újvárosiak domináltak, de a kapu előtti befejezésekbe gyakran hibák csúsztak. A 13. percben Nagy Attila óriási birkózások után megszerezte az első gólját 3:0. A 20.-ban Reveland Zoltán hatalmas kidobással indította a vendég kapu előtt álló Nagy Attilát aki újabb látványos gólt ért el belőle, 4:0. A vendégek  önfeláldozóan védekeztek, komoly támadásokra nem jutott erejük, lövéseik nem értek célba.

A második félidő első perceiben  a hazai szurkolók komfortját Klacsák Bence találata továbbra is fenntartotta a 23. percben, 5:0.

Ebben a játékrészben egy újjá szervezett masszív Göcsej vonult a pályára. Ezt sikeres letámadásai, valamint  Halmos Máté a 28. percben szerzett találata is igazolta, 5:1. Harcos hozzáállásukat bizonyította szintén Szabó Bence újabb szépítő gólja a 34. percben, 5:2. 

Ezután a hazai csapat túltette magát a nehéz perceken, és számos akció után egy mintaszerű  Fekete Róbert – Hosszú Ádám támadás után a jó hírű húszasunk ismét elérte a „mesterhármast” 6:2 –re alakította az állást, ami egyúttal a végeredményt is jelentette.

Balogh Tamás

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB