Oldalsáv

EZÚTTAL NULLÁZOTT A DUNAÚJVÁROS

2015. november 24.
Remek mérkőzésen aratott magabiztos, 5-0-s győzelmet a Veszprém ellen a Dunaferr DF Renalpin FC futsal csapata. A siker értékét növeli, hogy egy jól felkészített, erős csapatot sikerült nulláznia Fehér Zsolt együttesének.

DUNAFERR DF RENALPIN FC - VESZPRÉM 5-0 DUNAFERR DF RENALPIN FC - VESZPRÉM 5-0

A tabella ötödik helyén álló Veszprém ellen lépett pályára ma este a Dunaferr DF Renalpin FC futsal csapata a bajnokság tizenegyedik fordulójában. Fehér Zsolt együttese esélyesként várta a találkozót, hiszen nem csak pontból szerzett többet idáig ellenfelénél, de a szezon első mérkőzésén idegenben is sikerült legyőznie veszprémieket.

A kezdésre ezúttal sem lehetett panasza a hazai drukkereknek, mert a Dunaferr már a második percben megszerezte a vezetést Horváth Norbertnek köszönhetően, aki egy villámgyors kontrát fejezett be rendkívül pontosan (1-0). A vendégeket azonban nem törte meg a korán jött hátrány, a következő percekre átvették az irányítást, s csak Reveland bravúrjának volt köszönhető, hogy nem sikerült kiegyenlíteniük a hetedik percben.

A következő nagy lehetőség viszont Nagy Attila előtt adódott, de távoli lövésébe még éppen bele tudott kapni Schmidmajer, majd Ivacs a kapu torkából pattintotta mellé a játékszert. Harmadik ziccerét már nem hibázta el a Dunaferr, mert Klacsák remek keresztpasszát Hosszú Ádám vágta közvetlen közelről a hálóba, megduplázva ezzel az előnyt (2-0). A második hazai gól után egyértelmű fölénybe került a Dunaferr, amely a 17. percben Klacsák remek lövésével csalt újra mosolyt a dunaújvárosi arcokra, s a félidei szünetre már magabiztos, 3-0-s előnnyel vonulhatott.

A térfélcserét követően viszont nagyon bekezdett a vendégcsapat, s csak két újabb hatalmas Reveland-védés mentette meg a hazaiakat attól, hogy faragjon hátrányból az ellenfél. A Dunaferrt sem kellett persze félteni, ezt Hosszú lövése jelezte, majd Horváth okozott zavart a veszprémi védelemben, ezúttal eredmény nélkül. Az indulatoktól sem mentes csatában egyre többet kellett kockáztatnia a vendégeknek, akik a 29. perctől már kapusuk helyett is mezőnyjátékost hoztak a pályára, de a Dunaferr továbbra is remekül védte kapuja előterét, a távoli lövések meg nem okoztak gondot Reveland Zoltánnak.

Horváth Norbert két gólig jutott! Horváth Norbert két gólig jutott!

A Dunaferr nem csak kiválóan védekezett, hanem könyörtelenül kihasználta a vendégek megingásait, s a hajrában végleg eldöntötte a mérkőzést. A 36. percben Bognár közelről talált be, majd pár másodperccel később Horváth Norbert emelt hanyag eleganciával az üres kapuba egy labdaszerzés után (5-0). A veszprémiek az utolsó percekben is becsülettel hajtottak a szépítésért, de Reveland ma lehúzta a rolót, így a színvonalas, kemény meccsen megérdemelten örülhetett a győzelemnek a Dunaferr DF Renapin FC csapata.

Dunaferr DF Renalpin FC - Veszprém 5-0 (0-0)
Dunaújváros

Dunaferr DF Renalpin FC: Reveland, Nagy, Fekete, Aradi, Ivacs.
Csere: Bognár, Hosszú, Schrancz, Horváth N., Huber, Fridrich, Klacsák, Hajnal.
Vezetőedző: Fehér Zsolt.

Veszprém: Schmidmajer, Németh, Tatai, Boromisza G., Tar.
Csere: Finta, Boromisza D., Püpök, Gulyás, Vas, Bognár P., László.
Vezetőedző: Madarász János.

Gólszerzők: Horváth N. 2., Hosszú 1, Klacsák 1., Bognár 1.

Fehér Zsolt: - A mai találkozón mindenben a Veszprém fölé nőttünk! Jól védekeztünk, ami mutatja, hogy kapott gól nélkül lehoztuk a mérkőzést, aminek én személy szerint nagyon örülök! Nem szabad szó nélkül elmenni a Veszprém alázatos játéka mellett sem akik közel 10 percen keresztül próbálták 5-4 elleni játékban kicsikarni a szépítést! Sok sikert kívánok a Veszprémnek! Az én csapatomnak meg gratulálok, mert nagyon egységesen és kifejezetten jól játszottak a mai nap folyamán!

Tabella itt: http://futsalhungary.hu/bajnoksag/tabella/?verseny=13764

A cikk készült a Dunaujvaros.com tudósítása alapján
futsalhungary.hu

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB