Oldalsáv

Új edzővel folytatják

2015. június 18.
A kőkemény munkában bízik, s nagyon várja a közös munkát új csapatával Fehér Zsolt, a Dunaferr DF Renalpin FC új vezetőedzője. A 37 éves, korábban az év edzőjének is megválasztott szakember egyelőre egy szezonra szóló megállapodást kötött együttesünkkel.

Fehér Zsolt személyében új edző irányítja a Dunaferr DF Renalpin FC futsal csapatát a 2015/2016-os szezonban. A 37 éves szakember korábban az FTC, a Dunakeszi és a Rába ETO csapatainál dolgozott, méghozzá igen eredményesen, hiszen az élvonalban bronzérmet, a másodosztályban ezüstöt és aranyat is nyert, s emellett a 2010/2011-es szezonban az év edzőjének is megválasztották.
A Dunaferr DF Renalpin FC új szakvezetőjével egy szezonra szóló megállapodást kötött együttesünk, mely Fehér Zsolt bemutatkozó interjújával is meglepte portálunkat, így ezt is örömmel osztjuk meg olvasóinkkal.

- Gratulálunk a megbízáshoz!
- Köszönöm, Dolgoztam már a dunaújvárosi csapattal egy két és fél hónapos időszakot, ismerősként jöttem. Most egy olyan koncepciót és olyan ajánlatot kaptam a csapat vezetőitől, aminek nem tudtam ellenállni, ezért a mai naptól a dunaújvárosi futsal csapat vezetőedzője lehetek, aminek én nagyon - nagyon örülök.
- A különböző szintű futsal válogatottakban fontos szerepet töltesz be. Ezek a feladataid változatlanul megmaradtak?
 - Igen, bízok benne, hogy sokáig megmaradnak. Néhány hónap múlva egy nagyon fontos Eb-selejtező következik. Azt az akadályt le akarjuk küzdeni, mert akkor az MLSZ-ben nem inoghat meg a bizalom, láthatják, hogy a válogatottal jó felé tartunk és folytathatjuk a munkánkat. Az EB Playoff után a VB selejtező következik. Bízok benne, hogy egy szerencsés sorsolás után mindkét kontinentális kupán részt tudunk majd venni.

- Ránézésre egy kőkemény, könyörtelen edzőnek képzelünk. Valóban ilyen vagy?
- Nem vagyok jó fej…  A viccet félretéve, többen megosztó személyiségnek tartanak, én ezt nem így gondolom. Mindenkivel próbálom megtalálni a közös hangot és ez így lesz a itthon, a mi csapatunknál is. Több csapatnál dolgoztam. Egy dolog motivál igazán és ez a munka. Ezt szeretném itt is megvalósítani: minél többet dolgozni. A Dunaferr DF Renalpin FC a most véget ért szezonban újoncként olyan szép eredményt ért el, amire az egész sportág elismerően kapta fel a figyelmét. Szeretném ezt az eredményt túlszárnyalni, a negyedik vagy akár a harmadik helyre is behozni ezt a csapatot.
- Mi kell ehhez?
- Dolgozni kell. Amikor megkerestek a dunaújvárosi vezetők, Budavári és Zemankó urak, akkor elmondtam nekik, hogy nagyon szívesen jövök, nagyon szeretnék velük közösen dolgozni. Egyetlen dolgot kértem: hetente minimum négy edzésre biztosítsanak lehetőséget, mert csak úgy születhet majd a jó eredmény. Ez úgy néz ki, hogy megvalósulhat - ezért is vagyok itt. Nagyon sokat fogunk dolgozni és a csapat fejlődni fog.

Képek forrása: dunakeszifutsal.hu

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB