Oldalsáv

A rendvédelmi szervek és a középiskolások is futsaloznak

2015. január 13.
Szombaton nyolc órától a Campus Arénában rendezik a középiskolások városi futsal bajnokságát, amelyhez ezúttal csatlakoznak Dunaújváros rendvédelmi szervezetei is.
A tegnapi sajtótájékoztatón Nagy Zoltán városi rendőrkapitány elmondta, fontosnak tartják, hogy közelebb kerüljenek az állampolgárokhoz, amire remek lehetőséget nyújt ez a torna. Ezúttal is szeretnék bebizonyítani, hogy sportos szervezet a kapitányság. Az esemény fontosságára jellemző, hogy a fővédnökséget dr. Varga Péter ezredes, a Fejér Megyei Rendőr­főkapitányság vezetője vállalta el.
A tegnapi sajtótájékoztatón balról jobbra: Budavári Árpád, a Dunaferr­DF vezetője, Zemankó Zoltán, a dunaújvárosiak ügyvezetője és Nagy Zoltán, Dunaújváros Rendőrkapitánya Fotó: Ady Géza A tegnapi sajtótájékoztatón balról jobbra: Budavári Árpád, a Dunaferr­DF vezetője, Zemankó Zoltán, a dunaújvárosiak ügyvezetője és Nagy Zoltán, Dunaújváros Rendőrkapitánya Fotó: Ady Géza
A Dunaferr­DF­Renalpin FC vezetője, Budavári Árpád kiemelte, milyen örömteli, hogy a két éve működő futsal együttest ma már a város élcsapataival együtt említik, és az utánpótlás szempontjából mennyire fontos ez a rendezvény.
 
 
 
Gróf András
Dunaújvárosi Hírlap

Fő támogatóink:

ISD Dunaferr DUTRADE DMJV Dunaújvárosi Főiskola

Támogatóink:

Corso Hummel Máté Diabló DDSWEB Campus Étterem Neo Computers Pont Plan Építőipari Kft. Kálvin János Református Gimnázium, Szakközépiskola és Általános iskola General Big Building Kft. Aqua Pipe Therm Siker Ablak Pentele Solar

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAFERR DUE DUTRADE FUTSAL CLUB | honlapkészítés: DDSWEB