Oldalsáv

Futsal öröm: Dunaferr a szponzor

2014. október 9.
Új támogatóval bővült a dunaújvárosi futsal csapat szponzorainak száma.

Ünnepélyes keretek között írták alá azt a szerződést, amelyben Az ISD DUNAFERR Zrt. éves szinten mintegy bruttó 40 millió forinttal járul hozzá az NB I-be frissen feljutott csapat költségvetéséhez. A megegyezést sajtótájékoztatón jelentették be, ahol jelen volt többek között Cserna Gábor polgármester, Dr. Galambos Dénes országgyűlési képviselő, Dr. Dorkota Lajos a Magyar Energetikai és Közműszabályozási Hivatal elnöke, Dr. András István a főiskola rektora, valamint Evgeny Tankhilevich az ISD Dunaferr Zrt vezérigazgatója is.

Evgeny Tankhilevich elmondta, a Dunaferr úgy döntött, a Futsal mellé áll. A csapat magas színvonalú játékának köszönhetően megérdemli a támogatást.

Dráviczki Márton DF ISD DUNAFERR RENALPIN FC szakosztályvezető kiemelte, egy tőkeerős támogató nélkül nehéz lenne az első osztályban való szereplés. Itt már szükség van játékosok igazolására, utánpótlás csapatok indítására.

Fontos az anyagi támogatás, ugyanakkor szimbolikus jelentőséggel bír, hogy egy ekkora cég ismét szponzori szerepet vállal. A Dunaferr megelőlegezett bizalma, erkölcsi támogatása komoly üzenet a csapat számára. - hangsúlyozta Zemankó Zoltán DF ISD DUNAFERR RENALPIN FC ügyvezető.

Fő támogatóink:

Hungrana Dunaújvárosi Főiskola KK-Grain Kft. KK Raktárház

Támogatóink:

Corso Hummel Máté DDSWEB
Campus Étterem Siker Ablak Grabarics Út és Közmű Kft.

Médiapartnerek:

Dunaújvárosi Hírlap D+ TV Rádió 24
Dunaújváros Online Dunaújváros Közéleti Hetilapja
Minden jog fenntartva! © DUNAÚJVÁROS FUTSAL | honlapkészítés: DDSWEB